.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 28 Φεβρουαρίου 2020 15:43

Video – Το Rocket 3 R της Triumph σε χρόνο ρεκόρ για τα 0-60 μ.α.ω.

Με ένα θεαματικό video, η Triumph θέλει να επικοινωνήσει τις πολύ καλές (αλίμονο) επιδόσεις της μεγαλύτερης σε κυβισμό –και σε ροπή- μοτοσυκλέτας παραγωγής, στην R έκδοση της.

Rocket 3 R στην πίστα λοιπόν, όπου και χρειάστηκε 2,73 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση, στα 60 μίλια ανά ώρα (96,5 χλμ./ώρα). Το video μας μπερδεύει λίγο βέβαια από την ταυτόχρονη παρουσία ενός supercar αλλά δυστυχώς, παρά το ότι η μοτοσυκλέτα κερδίζει, δεν αναφέρεται ούτε  το μοντέλο, ούτε ο χρόνος του τετράτροχου που ηττήθηκε.   

Τώρα σε ότι αφορά στο “Record” να εξηγήσουμε ότι πρόκειται για “Triumph Record”, όπως αναφέρεται στο description του video, δηλαδή “ενδοεταιρικό”, που αφορά στα μοντέλα παραγωγής των Βρετανών.

Ωστόσο πρόκειται για μια από τις ελάχιστες περιπτώσεις όπου δίνονται επίσημα στοιχεία επιδόσεων για μια μοτοσυκλέτα παραγωγής και εμμέσως πλην σαφώς, η Triumph πετάει το γάντι στους υπόλοιπους κατασκευαστές, πόσο μάλλον σε αυτούς που έχουν ανταγωνιστικά μοντέλα στην γκάμα τους.

Ανταγωνιστικά με την ευρύτερη έννοια του muscle bike βέβαια, καθότι 2.500 κ.εκ., μοτοσυκλέτα παραγωγής, όχι, δεν υπάρχει άλλη στην αγορά.  

Το ρεκόρ  καταγράφθηκε στην πίστα της Cartagena της Ισπανίας, στις 6 Οκτωβρίου 2019, με μια μοτοσυκλέτα προπαραγωγής, η οποία δεν είχε υποστεί καμία μετατροπή, πλην της αφαίρεσης των καθρεπτών και της βάσης της πινακίδας.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon