Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020 15:26

Ινδός διένυσε 11 χιλιόμετρα με ένα φίδι μέσα στο κράνος του

Το δηλητηριώδες ερπετό βρήκε μια όμορφη φωλιά, μα είχε ανταγωνισμό για τον χώρο.

Ο κύριος KA Ranjith είναι δάσκαλος Σανσκριτικών στο σχολείο Kandanad St. Mary’s High School και, όπως κάθε μέρα, έφυγε από το σπίτι με τη μοτοσυκλέτα του νωρίς το πρωί για να πάει στη δουλειά του.

Στα περίπου 11 χιλιόμετρα που διήνυσε ως εκεί δεν είχε αντιληφθεί κάτι το περίεργο, όταν όμως έβγαλε το κράνος του παρατήρησε την ουρά ενός φιδιού να κρέμεται από αυτό. Σύντομα αποκαλύφθηκε πως ο Ranjith είχε κάνει όλη τη διαδρομή με το φίδι παγιδευμένο κάτω από τα μαξιλάρια του κράνους.

Και μάλιστα, δεν ήταν απλά ένα οποιοδήποτε φίδι, μα μια Ινδική οχιά (Indian krait), ένα από τα 4 πιο δηλητηριώδη φίδια της χώρας, συγγενές της κόμπρα και άκρως επικίνδυνο για τον άνθρωπο.

Ο δάσκαλος αποδείχθηκε πολύ τυχερός, καθώς το φίδι πρέπει να σφηνώθηκε πίσω από τα μαξιλάρια του κράνους και δεν μπόρεσε να δαγκώσει τον “εισβολέα της νέας του φωλιάς”, ενώ απεναντίας η επιλογή του στάθηκε μοιραία αφού ήταν πια νεκρό όταν ανακαλύφθηκε, προφανώς λιωμένο από το κεφάλι του αναβάτη που δεν άφησε χώρο για το ερπετό.

“Νομίζω πως το φίδι πρέπει να μπήκε στο κράνος μου από τη λίμνη κοντά στο σπίτι μου. Ήταν μέσα στο κράνος για αρκετή ώρα, μα ποτέ δεν ένιωσα κάτι περίεργο ενώ το φορούσα,” δήλωσε μετά ο τυχερός μοτοσυκλετιστής.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα που μετέδωσε την είδηση, ο Ranjith στη συνέχεια έκαψε το κράνος του για παν ενδεχόμενο. Λογικότατο μας ακούγεται.

Πηγή

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube