.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2020 09:34

Andeli Mototouring – Αποκριάτικο τριήμερο στη Στερεά Ελλάδα, 29/02-02/03/2020

Άλλη μία οργανωμένη εκδρομή με την υπογραφή της Andeli Mototouring θα πραγματοποιηθεί τον Φεβρουάριο και σας υπόσχεται υπέροχες διαδρομές, καινούριες οδηγικές εμπειρίες και άφθονη διασκέδαση με γνώμονα όπως πάντα την ασφάλεια!

Σε αυτή την τριήμερη περιήγηση, από 29 Φεβρουαρίου ως 2 Μαρτίου, θα έχουμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε τις ομορφιές της Στερεάς Ελλάδας, με προορισμό μας την Άμφισσα για να παρακολουθήσουμε την αναπαράσταση της «Νύχτας των Στοιχειών», την αναβίωση ενός μύθου που πραγματοποιείται από το 1995 τις τελευταίες ημέρες των Αποκριών.

Πρόκειται ουσιαστικά για την κορύφωση ενός διήμερου με μουσική, φαγητό, ποτό, κέφι και χορό, μεταμφιέσεις… και κορυφώνεται με την εμφάνιση του θρυλικού «Στοιχειού της Χάρμαινας».

Τελικός μας προορισμός την Καθαρά Δευτέρα, το Γαλαξίδι όπου θα μας περιμένουν τα «Αλευρομουτζουρώματα»!

Διασκέδαση στο φουλ και αναβίωση των εθίμων μας σε ένα από τα πιο γραφικά χωριά της Φωκίδος. Θα αναμειχθούμε με τον κόσμο, θα εφοδιαστούμε με το απαραίτητο αλεύρι και τα χρώματα και επίθεση κατά μέτωπο!

Μια διασκεδαστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους!

Ο αριθμός των θέσεων είναι περιορισμένος.

Παρακαλούμε δηλώστε έγκαιρα τη συμμετοχή σας.

ANDELI MOTOTOURING

Λεωφόρος Μεσογείων 355, Χαλάνδρι / 210 6533968 / Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon