.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 09:47

ΕΚΑΒ – Εκπαίδευση των Μοτοσυκλετιστών του στο Riding School Θανάσης Χούντρας

Είναι γνωστό ότι δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην συνεχιζόμενη εκπαίδευση των μοτοσυκλετιστών. Και ενώ στα ιατρικά θέματα έχουμε φτάσει σε ένα ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο, είναι αλήθεια ότι είχαμε παραμελήσει το οδηγικό μέρος, παρ' ότι αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της δουλειάς μας.

Πάμε γρήγορα και με ασφάλεια, γι' αυτό ο δείκτης ατυχημάτων του Τομέα, γράφει μηδέν. Όσο όμως εκπαιδευόμαστε, τόσο καλύτερα θα το κάνουμε.

Το Σαββατοκύριακο που μας πέρασε, δύο ομάδες μοτοσυκλετιστών βρέθηκαν στο Riding School Θανάσης Χούντρας. Με το Νέο Έτος έχουμε προγραμματίσει την εκπαίδευση των υπολοίπων και σύντομα θα ακολουθήσει επανεκπαίδευση σε επόμενα επίπεδα.

Ο επικεφαλής του Τομέα Μοτοσυκλετών του ΕΚΑΒ, Κυριάκος Σιδηρόπουλος (M01), δήλωσε:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη ικανοποίηση για την ταχύτατη ολοκλήρωση των διαδικασιών που μας επέτρεψε να ξεκινήσουμε αυτό το πρόγραμμα. Πολύ καλή δουλειά από τον συντονιστή των εκπαιδευτικών προγραμμάτων του Τομέα, Παναγιώτη Κουκόπουλο (M14). Πολύ καλή η συνεργασία με το Riding School Θανάσης Χούντρας τον οποίο και ευχαριστούμε. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε την Αττική Οδό για την χορηγία της εκπαίδευσης.

“Τα συγχαρητήρια βέβαια, ανήκουν στον Πρόεδρο του ΕΚΑΒ, κο Ν. Παπαευσταθίου, του οποίου είναι γνωστή η ευαισθησία σε θέματα εκπαίδευσης και ασφάλειας του προσωπικού. Η δική του άμεση ανταπόκριση, επέτρεψε την γρήγορη έναρξη του εκπαιδευτικού προγράμματος.

“Και για άλλη μια φορά, να ευχαριστήσω τους Μοτοσυκλετιστές - Διασώστες για την ομαδική ανταπόκριση σε άλλο ένα κάλεσμα της Υπηρεσίας, αντιλαμβανόμενοι ότι είναι για όφελος όλων.

“Συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε, κοιτάμε πάντα μπροστά.”

Πηγή: Μοτοσυκλέτες Ταχείας Ανταπόκρισης ΕΚΑΒ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 18 Δεκεμβρίου 2019 09:53

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon