.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019 11:53

Tiffany’s Indian Scout Bobber… το κόλπο για τους Ινδιάνους!

Θέλουμε να αποφεύγουμε τα στερεότυπα αλλά αν κάποιος πει σε μια γυναίκα ότι τα Χριστούγεννα θα κάνουν ψώνια από το κατάστημα πολυτελών ειδών και κοσμημάτων Tiffany, το πιθανότερο είναι ότι θα την κάνει ευτυχισμένη!

Εδώ είναι η παγίδα λοιπόν που έχει στήσει το κατάστημα, σε συνεργασία με την Indian, καθώς στους εορταστικούς καταλόγους για τα φετινά Χριστούγεννα, συμπεριλαμβάνεται μεταξύ άλλων και μια Scout Bobber, στην ειδική έκδοση, “Tiffany Blue”.

H μοτοσυκλέτα δημιουργήθηκε με την συνδρομή των Wagner Motorsports και Barnstorm Cycles, που ανέλαβαν το customizing: Βαφή στο “σήμα κατατεθέν”, τιρκουάζ χρώμα των Tiffany, ακτινωτοί “νικελωμένοι” τροχοί, vintage χάραξης ελαστικά, special “fishtail” εξάτμιση και διακοσμητικά στον κινητήρα, ειδικά σχεδιασμένα από το Tiffany.

Έχει επίσης και ειδική ασημένια πλακέτα στο μπροστινό φτερό, για να υπογραμμίζεται η αυθεντικότητα της, καθώς πρόκειται για ένα και μοναδικό μοντέλο. Τιμούλα; 35.000 δολάρια, όταν η βασική έκδοση του μοντέλου, ξεκινά από τα 11.000 δολάρια.

Ναι, αλλά δεν είναι Tiffany, και στην τελική τι είστε; Τίποτα τελευταίοι που ψωνίζετε από το καλάθι σαν τον λαουτζίκο; Δυστυχώς στην συγκεκριμένη περίπτωση, θα πρέπει να βρείτε κάποιο άλλο τρόπο να ξοδέψετε τα χρήματα σας, (διακοπούλες στο Graz ίσως;) καθότι η μοτοσυκλέτα είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.    

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon