.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2019 16:51

KTM Motohall – Αγορές και δώρα για όλες τις ηλικίες

Ο πολυχώρος της ΚΤΜ μετρά μόλις μερικούς μήνες ζωής και ενόψει της πρώτης του εορταστικής περιόδου έχει κάτι για τον καθένα.

Εγκαινιάστηκε στις 11 Μαΐου 2019, παρουσία υψηλών προσκεκλημένων με μεγάλο αριθμό παγκόσμιων πρωταθλητών ανάμεσά τους.

Πρόκειται για τον περίφημο πολυχώρο στο Mattighofen, πολύ κοντά στο κεντρικό εργοστάσιο της ΚΤΜ στην Αυστρία, και πλέον το μεγάλο κατάστημα στο ισόγειό του έχει συγκεντρωμένα όλα τα είδη που φέρουν το λογότυπο της ΚΤΜ.

KTM Motohall Shop 1

Σε αυτά θα συναντήσουμε την πλήρη συλλογή PowerWear, καθώς και τη Retro σειρά που φέρνει μνήμες από τα πρώτα αγωνιστικά βήματα της εταιρείας.

Δείτε εδώ αναλυτικά τι περιμένει τον επισκέπτη στο KTM Motohall

Στα επίσημα ρούχα θα βρει κανείς τις συλλογές Radical, Pure, Unbound, Emphasis, Replica, Orange και Mechanic, ενώ εκτός των ειδών ένδυσης τον επισκέπτη περιμένει ένας κόσμος απολύτως αφιερωμένος στην ΚΤΜ, από μαγνητάκια ως μινιατούρα της νταλίκας της Red Bull Racing Team.KTM Motohall Gutschein

Εκτός δε από τα προσωπικά ψώνια, η κάρτα δώρου (giftcard) οπωσδήποτε θα κάνει πολύ χαρούμενο τον μοτοσυκλετιστή αποδέκτη της.

Και, καμιά επίσκεψη στο KTM Motohall δε θεωρείται ολοκληρωμένη χωρίς μια γυροβολιά στον προσομοιωτή οδήγησης του μοναδικού αυτοκινήτου X-Bow!

KTM Motohall
Ώρες λειτουργίας: Τετάρτη ως Κυριακή, 9 πμ - 6 μμ
email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon