.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 03 Μαϊος 2019 10:28

KTM Motohall - Εγκαίνια με πρωταθλητές και θέαμα

Στις 11 και 12 Μαΐου η ΚΤΜ θα ανοίξει για το κοινό τις πύλες του νέου της πολυχώρου που βρίσκεται στο Mattighofen, κοντά στις κεντρικές της εγκαταστάσεις.

Το ΚΤΜ Μotohall σχεδιάστηκε ως ένας χώρος όπου σε περίπου 3,000 τετραγωνικά μέτρα συγκεντρώνονται τα πάντα γύρω από την ΚΤΜ, η ιστορία της, οι πρωταθλητές της, μουσείο μοτοσυκλετών, διαδραστικές εμπειρίες και φυσικά όλα τα προϊόντα της εταιρείας διαθέσιμα για αγορά.

Η ΚΤΜ ανακοίνωσε το πρόγραμμα των εγκαινίων του νέου της χώρου, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 9 το πρωί του Σαββάτου 11 Μαΐου 2019.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία στη διάρκεια του Σαββατοκύριακου να συναντήσουν μια πληθώρα σπουδαίων αναβατών που διέπρεψαν με τα χρώματα της ΚΤΜ, όπως οι νικητές του Ντακάρ, Matthias Walker και Sam Sunderland, αλλά και παλιότερους θρύλου των χωμάτινων αγώνων όπως οι Giovanni Salla και Roger De Coster.

Από τους ασφάλτινους αγώνες της εταιρείας θα δώσει το παρόν το Mika Kallio, ο Γερμανός πρωταθλητής Martin Bauer, ενώ στη διασκέδαση των επισκεπτών θα συνεισφέρει με τον εντυπωσιακό του τρόπο ο γνωστός stunt rider Rok Bagoroš και η σειρά των Duke της ΚΤΜ.

Και αυτή είναι απλώς μια μικρή γεύση των όσων έχει κανείς να δει στο Motohall, δίπλα στα μόνιμα εκθέματα και δράσεις που προσφέρονται για τον επισκέπτη.

Το πρόγραμμα για το διήμερο των εγκαινίων προβλέπει λειτουργία από τις 9 το πρωί ως τις 6 το απόγευμα, ωράριο που θα ακολουθείται και όλες τις ημέρες της εβδομάδας που το Motohall θα είναι εφεξής ανοικτό - δηλαδή από Τρίτη ως και Κυριακή.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι επισκέπτες μετά το διήμερο του ανοίγματος του χώρου θα πρέπει να γνωρίζουν πως το διαδραστικό Innovation Lab - όπου μπορεί κανείς να γνωρίσει εκ των έσω την τεχνολογία των μοτοσυκλετών της ΚΤΜ - θα λειτουργεί κάθε Παρασκευή 13.00-18.00, ενώ κάθε Σάββατο και Κυριακή θα είναι ανοικτά καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας (09.00-18.00).

Το Restaurant Garage θα λειτουργεί καθημερινά από τις 11.00 ως τις 22.00, ενώ Παρασκευή και Σάββατο θα μένει ανοικτό για μια επιπλέον ώρα το βράδυ, ως τις 23.00.

Το αντίτιμο εισόδου ορίζεται στα 10 ευρώ για ενήλικες, ενώ είναι δωρεάν για παιδιά ως 14 ετών και διατίθεται και οικογενειακό εισιτήριο προς 25 ευρώ. Επιπλέον, μπορεί κανείς να κλείσει και ξεναγό για την περιήγηση του χώρου με επιπλέον 5 ευρώ ανά άτομο - υπηρεσία που θα είναι διαθέσιμη από τις 13 Μαΐου.

Διαβάστε εδώ αναλυτικά τι έχει να προσφέρει στον επισκέπτη ο νέος πολυχώρος της ΚΤΜ

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon