.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 16 Οκτωβρίου 2019 15:14

Λεπτομέρειες για την σύμπραξη Bajaj – Τriumph

Στα πλαίσια της παρουσίασης του ηλεκτροκίνητου scooter της Bajaj, Chetak, ο γενικός διευθυντής της εταιρείας, Rajiv Bajaj, απεκάλυψε κάποιες πληροφορίες σχετικά με την πολύ ενδιαφέρουσα σύμπραξη της εταιρείας, με την Triumph.

Η BajajTriumph λοιπόν, θα κατασκευάζει μοτοσυκλέτες με κινητήρες από 400 έως 800 κ.εκ. Η σχεδίαση και η εξέλιξη των μοντέλων θα γίνεται αποκλειστικά από την Triumph, με την Bajaj, να αναλαμβάνει το κατασκευαστικό κομμάτι, στις γραμμές παραγωγής στην Πουνέ της Ινδίας.

Η γκάμα των μοντέλων αυτών, η οποία θα ανήκει στην Triumph και θα φέρει το έμβλημα της βρετανικής εταιρείας, θα εξάγεται και θα πωλείται στις δυτικές αγορές, δηλαδή Ευρώπη και ΗΠΑ αλλά και στην Ιαπωνία. Τα μοντέλα θα διατίθενται επίσης και στην αγορά της Ινδίας ή σε άλλες αναπτυσσόμενες αγορές, πάντα ως Triumph.

Oυσιαστικά, η σύμπραξη αυτή, θα είναι στο μεγαλύτερο της μέρος παρόμοια με αυτή που έχει συνάψει η Bajaj με την KTM. Η επικύρωση της, αφού ακόμα δεν έχουν “πέσει” οι τελικές υπογραφές, αναμένεται  μέχρι το τέλος της χρονιάς.

Σε ότι αφορά σε εμάς, πρόκειται να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην ευρωπαϊκή αγορά, με τα μεσαίου κυβισμού  -και ελπίζουμε προσιτά- μοντέλα της Triumph, να επανακαθορίζουν την αγορά.   

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon