.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 14:14

Ταχύτερη έκδοση και ανανέωση των διπλωμάτων οδήγησης, απλουστεύονται οι διαδικασίες

Σε συνάντηση εκπροσώπων του Υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης, με τον υφυπουργό Μεταφορών κ. Γιάννη Κεφαλογιάννη, συμφωνήθηκε η από κοινού σύμπραξη και συνεργασία των δύο φορέων, με στόχο την απλοποίηση των διαδικασιών που απαιτούνται για την έκδοση, επανέκδοση και ανανέωση των διπλωμάτων οδήγησης και των αδειών κυκλοφορίας οχημάτων.

Άμεσα πρόκειται να συσταθεί ειδική επιτροπή η οποία και θα αναλάβει το συγκεκριμένο έργο, με προτεραιότητα, σύμφωνα με τις πληροφορίες, την δυνατότητα διεκπεραίωσης ορισμένων διαδικασιών, με ψηφιακό τρόπο.

Πέραν αυτού, τα δύο υπουργεία θα συνεργασθούν επίσης με στόχο την απλούστευση των διαδικασιών, σε ότι αφορά στην κατάθεση πιστοποιητικών, για την ανανέωση των διπλωμάτων από οδηγούς που έχουν συμπληρώσει το 74ο έτος της ηλικίας τους, καθώς και στην ψηφιοποίηση των μητρώων, για τα φορτηγά δημοσίας χρήσεως.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 26 Σεπτεμβρίου 2019 21:26

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon