.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:16

Εννιά μέρες σούπερ στύση μετά από ατύχημα!

Όποιος καβαλά γνωρίζει πως η μοτοσυκλέτα είναι ηδονή. Μόνο που για έναν 35χρονο Άγγλο αυτή η πραγματικότητα παράγινε … πραγματική.

Για έναν αναβάτη δικύκλου η πτώση είναι μονίμως μέσα στο παιχνίδι, γι’ αυτό και συνίσταται πάντα σύνεση και προσοχή στην οδήγηση, καθώς και ο κατάλληλος προστατευτικός εξοπλισμός. Βέβαια, αυτός δεν είναι ικανός να προστατεύσει σε κάθε περίπτωση και όλα τα μέρη του σώματος.

Ένα από αυτά που συνήθως μένει εκτεθειμένο είναι και η γενετήσια περιοχή και σε αυτό ακριβώς το σημείο τραυματίστηκε ένας 35χρονος από την Αγγλία μετά από πτώση. Ο τραυματισμός του εν γένει περιορίστηκε σε εκχυμώσεις (μελανιές) στην περιοχή του περινέου, δηλαδή ανάμεσα σε όρχεις και πρωκτό.

Αρχικά φάνηκε πως την έβγαλε καθαρή, αφού ούτε ιδιαίτερος πόνος υπήρχε και όλα έδειχναν να λειτουργούν κανονικά. Μόνο που κάτι δούλευε πιο “κανονικά” απ’ όσο έπρεπε. Ο εν λόγω κύριος βρέθηκε να έχει μόνιμη στύση και μάλιστα βαθμού IV – μετά από μικρή έρευνα προκύπτει πως ιατρικώς αυτός είναι ο μέγιστος βαθμός “σκληρότητας” στη στύση.

Ελλείψει πόνου ή άλλου προβλήματος, ο άνδρας άφησε να περάσουν 9 ολόκληρες μέρες με τη "σημαία σε έπαρση" πριν ανησυχήσει και σπεύσει στους ειδικούς, οι οποίοι τον βοήθησαν να αντιμετωπίσει το πρόβλημα που προφανώς είχε να κάνει με τη ροή του αίματος.

Η περίπτωσή του χαρακτηρίστηκε ως Πριαπισμός Υψηλής Ροής και ήταν αρκετή για να του εξασφαλίσει μια αναλυτική δημοσίευση σε ιστοσελίδα Ουρολογίας – οι έχοντες γνώση ιατρικής ενδεχομένως να καταλάβουν περισσότερα από εμάς ως προς τις αιτίες του προβλήματος και την αντιμετώπισή τους.

Ως πρώτη σκέψη θα προτιμούσαμε αυτό να έχει συμβεί μετά από μια διασκεδαστική διαδικασία, λ.χ. ένα τρελό στροφιλίκι, πάντως ως συνέπεια πτώσης το εν λόγω σύμπτωμα ακούγεται μάλλον προτιμότερο από σπασμένα κόκαλα ή ό,τι άλλο μπορεί να πάθει κανείς – παρά τα εύλογα πρακτικά προβλήματα που μπορεί να φανταστεί κανείς από έναν 9ήμερο πριαπισμό.

Πέραν της σπανιότητας της ιστορίας, άλλωστε, αυτή θα μπορούσε να είναι η πρώτη ιατρικά τεκμηριωμένη συσχέτιση ανάμεσα στην οδήγηση μοτοσυκλέτας και την σεξουαλική ηδονή - λέμε αστειευόμενοι. Απλά θα προτείναμε να μην προσπαθήσετε να τον μιμηθείτε - λέμε με πλήρη σοβαρότητα.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Ιουνίου 2019 11:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon