.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:56

Indian – Κατοχύρωσε την ονομασία “Renegade”

Πολλά τα σενάρια για το ποιο μοντέλο θα αφορά

Μετά από την πρόσφατη κατοχύρωση της ονομασία “Raven” από την Indian, τώρα έρχεται άλλη μια παρόμοια είδηση με την εταιρεία αυτή την φορά να “καπαρώνει” το όνομα “Renegade” για εμπορική χρήση.

Το Renegade χρησιμοποιείται στην Αγγλική για να περιγράψει τον “επαναστάτη”, τον   “αντάρτη” και τον “ανυπότακτο”, οπότε αυτό από μόνο του αποτελεί μια ένδειξη για το ότι το μοντέλο της Indian που θα φέρει το όνομα αυτό, θα έχει μια αντισυμβατικότητα.

Τώρα πώς θα μεταφράζεται αυτή η αντισυμαβτικότητα από την Indian, είναι κάτι που έχει πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με την κατηγορία στην οποία θα ανήκει η μελλοντική αυτή μοτοσυκλέτα.

Κάποιοι, ορμώμενοι και από τα Renegade, τα εκτός δρόμου τετράτροχα της Jeep, ισχυρίζονται ότι το μοντέλο θα ανήκει στην Adventure / On-Off κατηγορία, χωρίς βέβαια να υπάρχει κάποια ένδειξη για κάτι τέτοιο μέχρι τώρα.

Το σίγουρο είναι πως η Indian έχει ανακοινώσει ότι η πλατφόρμα του FTR 1200 θα είναι modular, δηλαδή θα αποτελέσει την βάση πάνω στην οποία θα αναπτυχθούν διάφορες εκδόσεις μοτοσυκλετών, οπότε όλα τα σενάρια παίζουν.

Αν η Indian έχει βλέψεις για την διείσδυση της στην ευρωπαϊκή αγορά, όπως καταμαρτυρά και το γεγονός ότι την προηγούμενη κατοχύρωση ονόματος “Raven”, έσπευσε να την κάνει πρώτα στην γηραία ήπειρο, τότε οι πιθανότητες το Renagade να αφορά μια “ευρωπαϊκή μοτοσυκλέτα” αυξάνονται κατά πολύ.

Αναφερόμενοι στο “ευρωπαϊκή μοτοσυκλέτα” εννοούμε φυσικά τις κατηγορίες οι οποίες είναι πιο δημοφιλείς στα “δικά μας” μέρη και δεν απομακρύνονται πολύ από την φιλοσοφία της Indian. Mε βάση αυτά, δεν περιμένουμε φυσικά scooter, αλλά ένα roadster ή scrambler, που θα μπορούσαν άνετα να αποτελέσουν πραγματικότητα, βασιζόμενα στην FTR 1200.

Δεν αποκλείεται φυσικά και η Adventure / On-Off εκδοχή, αν και για να είμαστε ειλικρινείς, κάτι τέτοιο θα αποτελέσει ένα πολύ τολμηρό βήμα για την Indian, η οποία θα βρεθεί “από το πουθενά” να ανταγωνίζεται BMW, ΚΤΜ και Ducati

  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Ιανουαρίου 2019 14:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon