.
Κατηγορία UM Motorcycles
Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 12:29

UM Motorcycles Renegade Classic – Νέα σειρά μοντέλων έρχεται

Μπορεί να λέγεται Classic, αλλά το νέο μοντέλο έρχεται με αναβαθμίσεις και οθόνη TFT, αντί για παραδοσιακά όργανα, στον βασικό εξοπλισμό.

Η UM Motorcycles, που ξεκίνησε την παρουσία της στην χώρα μας με μια εκτεταμένη γκάμα δικύκλων, σε όλες τις κατηγορίες, παρουσίασε ακόμα μία νέα μοτοσυκλέτα στην σειρά Renegade της, το μοντέλο Classic. Η νέα Renegade Classic 2024, έρχεται με εξοπλιστικές αναβαθμίσεις -όπως συγκεκριμένα αναφέρει η UM, θα έχει μεταξύ άλλων και οθόνη TFT, που φυσικά θα αναβαθμίζει την χρηστικότητα της στα δεδομένα του σήμερα. Είναι δε, πολύ πιθανόν ότι η εν λόγω TFT μοτοσυκλέτα, θα έχει δυνατότητα σύνδεσης και με κινητό τηλέφωνο.  

Επιπλέον, η νέα UM Motorcycles Renegade Classic θα έχει μεγάλη εμπρόσθια ζελατίνα, στα πρότυπα των αμερικανικών touring cruisers, αλλά και νέα μαρσπιέ αναβάτη. Μένει η επίσημη επιβεβαίωση και από την ελληνική αντιπροσωπεία, για την άφιξη του νέου Renegade Classic και στην χώρα μας.

 

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

Πολυμέσα

Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 08 Δεκεμβρίου 2023 12:37

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: UM Motorcycles Scrambler X Naked/Café 125 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon