.
Κατηγορία Διάφορα
Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:09

UM Motorcycles Renegade 300 - Έφτασαν στην Ελλάδα

Η αμερικάνικη UM Motorcycles, την αποκλειστική διάθεση της οποίας στην Ελλάδα έχει η ΤΕΟΡΕΝ ΜΟΤΟΡΣ Α.Ε.,καλωσορίζει και στη χώρα μας τη νέα σειρά μοτοσυκλετών Renegade,οι οποίες εξοπλίζονται με κινητήρα 125 cc, ενώ, πλέον, η γκάμα κορυφώνεται με τον ισχυρό κινητήρα των 300 cc, που πάει την οδηγική εμπειρία σε άλλο επίπεδο. (δελτίο τύπου)

Η σειρά μοτοσυκλετών της UM® αποτελεί την κορωνίδα της αμερικάνικης μάρκας στην ελληνική αγορά. Περιλαμβάνει 3 μοντέλα cruiser, το καθένα με το δικό του χαρακτήρα και εμφάνιση, αλλά όλα τους με πολύ ισχυρή προσωπικότητα, επιθετική όσο και διαχρονική σχεδίαση. Τη γκάμα Renegade αποτελούν τα μοντέλα Sport, Commando και Freedom, που όλα τους εξοπλίζονται με κινητήρα 125 cc, ενώ μπορούν να οδηγηθούν ακόμα και με δίπλωμα αυτοκινήτου. Προσφάτως, έφτασαν και στην ελληνική αγορά οι κορυφαίες εκδόσεις των Commando και Freedom,οι οποίες εξοπλίζονται με τον ισχυρό κινητήρα των 300 cc. Ας τις γνωρίσουμε καλύτερα.

Το Renegade Sport είναι ένα ελαφρύ cruiser που διαθέτει σπορ και ελκυστικές λεπτομέρειες, χαρίζοντας απαράμιλλη αίσθηση με την ισορροπημένη και πολύ άνετη εμπειρία οδήγησης που προσφέρει. Στην εμφάνισή του ξεχωρίζει ο κλασσικός στρογγυλός προβολέας, οι χυτές ζάντες με 7 ακτίνες και η εξάτμιση σε μαύρη ματ βαφή. Παράλληλα, το τιμόνι τύπου chopper, η φαρδιά σέλα και η πλάτητουσυνεπιβάτη, τούψος από το έδαφος έως τη σέλα των 735 mm, είναι μόνοκάποια από τα πολυάριθμα πλεονεκτήματα που καθιστούν το Renegade Sport εύκολο στην οδήγηση για κάθε αναβάτη, ανεξαρτήτως φύλου ή ηλικίας.Ο αερόψυκτος, τετράχρονος μονοκύλινδρος κινητήρας των 125cc,με συγχρονισμένο κιβώτιο ταχυτήτων 5 σχέσεων για μέγιστηδυνατή ροπή, ταιριάζει απόλυτα στο χαρακτήρα του μοντέλου.

Tο Renegade Commando μοιάζει με πραγματικό ήρωα. Η διαχρονική στρατιωτική του εμφάνιση, τύπου military cruiser, το χαμηλό τιμόνι προς τα πίσω και οι ακτινωτοί τροχοί τονίζουν τη μοναδικότητά του. Με νέο προβολέα και πίσω φως στοπ R (Renegade®) τεχνολογίας LED, καθώς και με τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνηενδείξεων, τοRenegade Commando γίνεται ο ιδανικόςσύντροφοςσε ατέλειωτουςδρόμους περιπέτειας και διασκέδασης. Με τη χαμηλωμένη σέλα, τύπουcruiser, και με το μοντέρνο και άνετο μαξιλάρι πλάτης συνεπιβάτη, προσφέρει την απόλυτη άνεση. Διατίθεται μεδύοκινητήρες που συνδυάζονται με κιβώτιο 6 σχέσεων:τον υγρόψυκτο 4βάλβιδο των125 cc (Bosch® EFI) με 12,24 ίππους και φρένα με CBS και τον υγρόψυκτο 4βάλβιδο των 292 cc (Bosch® EFI) με28,02 ίππους και φρένα με ABS.

Στην κορυφή της γκάμας μοτοσυκλετών Renegade στέκεται το Freedom, το αυθεντικό διθέσιο sport cruiser με φουτουριστικό σχεδιασμό και μοντέρνα εμφάνιση. Το Renegade Freedom ξεχωρίζει με το νέο προβολέα και τοπίσω φως στοπ R (Renegade®) τεχνολογίας LED, με τη νέα μοντέρνα ψηφιακή οθόνη ενδείξεων, τα δερμάτινα καθίσματα με ραφές και το πρωτοποριακό κάλυμμα προβολέων, στοιχεία που το καθιστούν ταυτόχρονα κομψό και κλασικό. Με χαμηλό κέντρο βάρους, προσφέρει απαράμιλλη αίσθηση σιγουριάς και ελευθερίας, ενώ με το μεγάλο ρεζερβουάρ των 21 λίτρων πάει παντού με ένα γέμισμα. Όπως και το Commando, διατίθεται μεδύοκινητήρες που συνδυάζονται με κιβώτιο 6 σχέσεων: τονυγρόψυκτο 4βάλβιδο των125 cc (Bosch® EFI) με 12,24 ίππους και φρένα με CBS και τονυγρόψυκτο 4βάλβιδο των 292 cc (Bosch® EFI) με 28,02 ίππους και φρένα με ABS.

Οι τιμές των μοτοσυκλετών Renegadeτης UM, εκκινούν από τα 3.000€ (Sport), τα 3.900€ (Commando) και τα 4.200€ (Freedom),ενώ όλα τα μοντέλα πλαισιώνονται από εργοστασιακή εγγύηση 2 ετών. Φτιαγμένες να ταιριάζουν σε ένα ανεξάρτητο στυλ ζωής, υποστηρίζοντας τις εκδρομικές αναζητήσεις και προσφέροντας άνεση και ασφάλεια στα μεγάλα ταξίδια, οι UM RenegadeSport 125, Commando 125 & 300 και Freedom 125 & 300, αποτελούν την πιο ολοκληρωμένη πρόταση της αγοράς σε αυτή την κατηγορία, με ασυναγώνιστη τιμή.

Γνωρίστε περισσότερα για τη UM Motorcyles και δείτε τα μοντέλα της στο: https://ummotorcycles.gr/

Ακολουθήστε τη UM και στα Social Media

Facebook: https://www.facebook.com/UMMotorcyclesGR/

Ιnstagram: https://www.instagram.com/ummotorcycles_gr/

ΥouTube: //www.youtube.com/@UMMotorcyclesGR

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 28 Σεπτεμβρίου 2023 14:27

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Brabus 1300 R Masterpiece Edition 2024 TRRS One RR 2024 – Παρουσιάστηκε »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon