.
Κατηγορία Διάφορα
Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 09:28

TRRS One RR 2024 – Παρουσιάστηκε

Το κορυφαίο μοντέλο της TRS για τους αφοσιωμένους φίλους της μάρκας και της trial μοτοσυκλέτας είναι εδώ.

Η TRS παρουσίασε το νέο TRRS One RR 2024, το κορυφαίο μοντέλο της trial γκάμας της εταιρείας για τους αναβάτες που θέλουν το απόλυτο, στην απόδοση και την εμφάνιση. Οι αλλαγές για το νέο μοντέλο είναι αρκετές: Ξεκινάμε από το ψαλίδι, το οποίο έχει νέα σχεδίαση για μεγαλύτερη σταθερότητα γεωμετρίας και μεγαλύτερη «ευαισθησία» του πίσω άξονα, ενώ η συναρμολόγηση του στο πλαίσιο γίνεται μέσω νέου πείρου, κουζινέτων και τσιμουχών για μικρότερους τζόγους, αλλά και μικρότερες ανάγκες συντήρησης. Το αμορτισέρ πίσω είναι της Reiger και φέρει νέες ρυθμίσεις.

Επιπλέον, η τρόμπα νερού του κινητήρα φέρει νέο κάλυμμα και μεγαλύτερη τσιμούχα στεγανοποίησης. Στις εκδόσεις με μίζα, χρησιμοποιείται μια νέα βάση στήριξης στο επάνω μέρος, για ευκολότερη αποσυναρμολόγηση.

Παράλληλα, νέα είναι το επίσης το πλάγιο σταντ, με ειδική σχεδίαση και ρυθμιζόμενα στοπ ώστε να μην «χτυπάει» με το ψαλίδι κατά το κλείσιμο, ενώ νέο είναι επίσης το κεντρικό παξιμάδι του σταυρού του τιμονιού, με νέο o-ring για την βελτίωση της διατήρησης σύσφιξης.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 29 Σεπτεμβρίου 2023 09:35

Έκθεση εικόνων

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon