.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Μαϊος 2012 08:26

Rideit – Διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή

 

Στην βόρεια Εύβοια!

 



Μετά την απόλυτη επιτυχία των προηγούμενων μονοήμερων εκδρομών της Σχολής "Ride It", όπου η συμμετοχή ξεπέρασε κάθε προσδοκία και καθώς η Άνοιξη μπήκε για τα καλά, ήρθε η ώρα να περάσουμε στο επόμενο βήμα:

Είμαστε λοιπόν στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την πρώτη για φέτος διήμερη εκπαιδευτική εκδρομή, με την επιμέλεια της Σχολής "Ride It", που θα πραγματοποιηθεί το Σαββατοκύριακο 26-27 Μαΐου 2012, με προορισμό τη Βόρεια Εύβοια, και η οποία θα περιλαμβάνει συνολικά 380 χιλιόμετρα χωμάτινων διαδρομών!

Λίγα λόγια για την εκδρομή

Με εκκίνηση από τον Ωρωπό στις 9:00πμ του Σαββάτου, θα περάσουμε με καραβάκι στην Ερέτρια, απ' όπου και θα ξεκινήσει η διαδρομή μας από τις παρυφές της Δίρφυς. Θα περάσουμε την Δίρφυ δυτικά, θα ακολουθήσουμε παραλιακά την Εύβοια από την ανατολική της πλευρά και θα καταλήξουμε στην παραλία της Αγίας Άννας. Η διανυκτέρευση θα γίνει είτε στο οργανωμένο camping της περιοχής με σκηνές, όπου διατίθενται και καλύβες-δωμάτια προς ενοικίαση, είτε με ελεύθερο camping (κατά βούληση).

Την 2η ημέρα, θα ανέβουμε πιο βόρεια: Η διαδρομή θα περάσει από τους Καταρράκτες του Δρυμώνα, θα περάσει δυτικά στη Λίμνη Ευβοίας και τη Μονή Γαλατάκη, από εκεί στο όρος Καντήλι, για να καταλήξει στη Στενή Ευβοίας όπου και θα τελειώσει η εκδρομή.

Περιορισμένες θέσεις

Κόστος συμμετοχής: 80 ευρώ/άτομο. Οι θέσεις είναι περιορισμένες, με μέγιστο αριθμό συμμετοχών τα 15 άτομα και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Δηλώστε τώρα συμμετοχή συμπληρώνοντας την ειδική φόρμα.

Για οποιεσδήποτε περαιτέρω πληροφορίες παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

www.rideit.gr

211 013 55 74

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:13

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Varaderο Club Hellas - Πρόγραμμα Μαϊου Σπηλιώτης και Bering »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon