.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 22 Μαϊος 2012 23:11

Piaggio Loyalty - Παράταση ενέργειας Loyalty 2012!

 

 

Προσιτές υπηρεσίες με εκπτώσεις

 




H Piaggio Hellas ανακοινώνει ότι παρατείνεται μέχρι και 30/06/2012 η προωθητική ενέργεια που αφορά έκπτωση 20% σε όλα τα ανταλλακτικά και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες δικύκλων,  οποιουδήποτε μοντέλου και κυβισμού από τις μάρκες που αντιπροσωπεύει, εκτός διετούς εγγύησης. Η ενέργεια καλύπτει  οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμένης συντήρησης ή επισκευής πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

Σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Piaggio Hellas στηρίζει τους πελάτες της, καθιστώντας τις υπηρεσίες των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Εξυπηρέτησης ακόμα πιο προσιτές, προσφέροντας σε όλους την δυνατότητα να γνωρίσουν την ποιότητα και αξιοπιστία των υπηρεσιών μετά την πώληση του Ομίλου Piaggio .

Η συγκεκριμένη προωθητική ενέργεια αφορά έκπτωση 20%  σε όλα τα ανταλλακτικά και απευθύνεται σε ιδιοκτήτες δικύκλων οποιουδήποτε κυβισμού που βρίσκονται εκτός διετούς εγγύησης για οποιαδήποτε εργασία προγραμματισμένης συντήρησης ή επισκευής πραγματοποιηθεί σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο του Ομίλου για το παραπάνω διάστημα.
Στην καμπάνια περιλαμβάνονται όλα τα γνήσια ανταλλακτικά Piaggio ενώ εξαιρούνται τα λιπαντικά.

Βασικός στόχος αυτής της καμπάνιας είναι η προσέλκυση πελατών στα συνεργεία με στόχο την ικανοποίηση και την δημιουργία σχέσης εμπιστοσύνης με τον πελάτη.
Η καμπάνια που αφορά όλα τα δίκυκλα του Piaggio Group άνω των 2 ετών, ξεκίνησε την Δευτέρα 16/4 και ισχύει μέχρι τις 30/5.

H συγκεκριμένη καμπάνια πιστότητας θα πραγματοποιείται στα πλαίσια μιας σειράς ενεργειών του προγράμματος  Prime Service της Piaggio, με σκοπό έχει να αναδείξει τη μοναδικότητα των Υπηρεσιών μετά την Πώληση του Ομίλου και να αναδείξει τις αξίες που ανέκαθεν χαρακτήριζαν τα επίπεδα εξυπηρέτησης των Εξουσιοδοτημένων Σημείων Τεχνικής Υποστήριξης της Piaggio : Ασφάλεια, Ποιότητα, Αξιοπιστία και Σεβασμός στο περιβάλλον.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 12 Ιουνίου 2012 11:17

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Varadero Club Hellas - BMW Riders Club Μοτο-αντάμωμα Αλληλεγγύης »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon