.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 13:17

Yamaha World Technicial Grand Prix 2018

Ολοκληρώθηκε το παγκόσμιο πρωτάθλημα μηχανικών Yamaha

Είναι ένας θεσμός που κρατά από το 2002 και κατά τον οποίο κάθε δύο χρόνια στήνεται ένα παγκόσμιο πρωτάθλημα με συγκεκριμένες δοκιμασίες για να αναδειχθούν οι κορυφαίοι των εξουσιοδοτημένων μηχανικών της Yamaha.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι οι μηχανικοί που έχουν περάσει από τη Yamaha Technical Academy, το εκπαιδευτικό πρόγραμμα που εξασφαλίζει πως κάθε μηχανικός της εταιρείας έχει όλες τις απαραίτητες γνώσεις για να χειριστεί τις μοτοσυκλέτες της.

Στο World Technicial Grand Prix του 2018 έγιναν προκριματικοί γύροι σε 21 χώρες και οι νικητές συγκεντρώθηκαν στα κεντρικά της Yamaha, στο Iwata της Ιαπωνίας, για τον μεγάλο τελικό.

Οι δοκιμασίες που έπρεπε να περάσουν ήταν δύο: πρώτα ένας διαγωνισμός Τεχνικών Ικανοτήτων, όπου ο μηχανικός έπρεπε να χρησιμοποιήσει το διαγνωστικό εργαλείο της Yamaha ώστε να βρει το πρόβλημα και να καταφέρει να εκκινήσει έναν κινητήρα.

Στη συνέχεια οι διαγωνιζόμενοι έπρεπε να περάσουν από το Customer Relations Competition, όπου έπρεπε να εξηγήσουν στον πελάτη τις εργασίες που έκαναν στη μοτοσυκλέτα του και να τον συμβουλεύσουν σωστά σε θέματα όπως τη χρήση αυθεντικών ανταλλακτικών, την ασφαλή οδήγηση κ.ά.

Οι νικητές αναδείχθηκαν σε δύο κατηγορίες. Στη Sports Model Class νικητής αναδείχθηκε ο Brett TR Hart από τον Καναδά, ενώ στην Commuter Model Class νίκησε ο Wu Chang Wei από την Ταϊβάν.

Τέλος, βραβεία για την ικανοποίηση πελατών έλαβαν οι Jeremy Leigh Talley (Η.Π.Α.) και Sekh Tazim (Ινδία).

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 23 Οκτωβρίου 2018 13:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon