Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 15:11

BMW Motorrad «Bike of my Life» διαγωνισμός

Σε συνεργασία με το smartphone app «Rever»

H BMW Motorrad συνεργάζεται με το Rever από το 2016, ενώ από το 2017 «τρέχει» έναν διαγωνισμό, με το όνομα «Bike of my Life», για την προώθηση του application. Λίγες ακόμα μέρες έμειναν, μέχρι την ολοκλήρωση των εγγραφών.

bmw bike of my life 2

Οι συμμετέχοντες πρέπει πρώτα να κατεβάσουν το app Rever, που μέσα στα άλλα καταγράφει και τα χιλιόμετρα που διανύουν οι χρήστες με τις μοτοσυκλέτες τους. Κατόπιν μπορούν να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό, ώστε οι 12 αναβάτες που έχουν διανύσει τα περισσότερα χιλιόμετρα κάθε μήνα να κερδίζουν έναν ετήσιο Premium λογαριασμό Rever, και 1 κουπόνι για το Apple App Store ή το Google Play Store. Τον επόμενο μήνα, τα χιλιόμετρα μηδενίζονται και ο διαγωνισμός ξεκινάει και πάλι από την αρχή.

bmw bike of my life 3

Πέρα από τα παραπάνω βραβεία, οι νικητές βλέπουν και τις φωτογραφίες τους να ανεβαίνουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της BMW Motorrad.

Σημειώστε πως οι εγγραφές για τον διαγωνισμό κλείνουν το βράδυ της 31ης Οκτωβρίου 2018.

Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 18 Οκτωβρίου 2018 15:11

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube