.
Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:13

QJMOTOR – Θα συμμετάσχει στα World Supersport το 2024!

Δυνατό νέο για την κινεζική κατασκευάστρια εταιρεία, που θα διαγωνιστεί στις παγκόσμιες πίστες, με την 4κύλινδρη SRK 800 RR.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ που έρχεται από την Μ. Βρετανία, η QJMOTOR επεκτείνει περαιτέρω την παρουσία της στο παγκόσμιο στερέωμα των αγώνων. Βάσει των λιστών συμμετεχόντων στα πρωταθλήματα του 2024, λοιπόν, η QJMOTOR θα πάρει μέρος στο παγκόσμιο πρωτάθλημα WSSP, με την SRK 800 RR και αναβάτη τον Raffaele De Rosa.

Η QJMOTOR SRK 800 RR είναι η νέα, 4κύλινδρη sport μοτοσυκλέτα της εταιρείας, που παρουσιάστηκε τον Σεπτέμβριο (δείτε το ανάλογο μας άρθρο με ένα κλικ εδώ). Ως βάση, έρχεται με 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα, με την απόδοση του να αναφέρεται στο επίπεδο των 102 ίππων, κάτι που τον θέτει σε μειονεκτική θέση σε σχέση με τα ανταγωνιστικά, πιο ταχύστροφα 4κύλινδρα μοντέλα (βλέπε Yamaha R6 και Honda CBR600RR), ωστόσο κοιτώντας τις λεπτομέρειες της συμμετοχής της QJMOTOR, καταλαβαίνεις ότι δεν την απασχολεί, ακόμα, το τελικό αποτέλεσμα.

Καυ αυτό, διότι σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, η QJMOTOR και η ομάδα της θα πάρουν μέρος, μόνο στους Ευρωπαϊκούς αγώνες του πρωταθλήματος WSSP 2024, δηλαδή στο Supersport Challenge. Οπότε, η εταιρεία θα αποκτήσει πολύτιμα δεδομένα και τεχνογνωσία από τις πίστες του παγκοσμίου, με στόχο την εφαρμογή τους στο R&D των νέων μοντέλων της.

Περιμένουμε και περισσότερς, επίσημες, ανακοινώσεις εν καιρώ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 16:16

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon