.
Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 20:40

Marc Marquez - Γιούχα λίγο πριν την... επίσημη παρουσίαση του στη Gresini

Στις 20 Ιανουαρίου θα παρουσιαστεί με κάθε επισημότητα η ομάδα της Gresini για το 2024. Εντωμεταξύ, τα συναισθήματα για το "Μυρμήγκι" είναι παραπάνω από ανάμεικτα στη Ducati.

Η μεταγραφή.. αεροδρομίου του Marc Marquez από τη Honda στη Ducati, αν μη τι άλλο σηματοδοτεί την αρχή μιας νέας εποχής για τη Gresini, καθώς με τους δυο Marquez στα paddocks της θα επιδιώξει την απόλυτη επικράτηση την ερχόμενη σεζόν.

Η ημερομηνία της 20ης Ιανουαρίου είναι εντωμεταξύ... περίεργη, καθώς είναι μία ημέρα πριν παρουσιαστεί η εργοστασιακή ομάδα της Ducati στη Madonna di Campiglio, στην εκδήλωση Campioni in Pista της ιταλικής μάρκας. Εκεί, ο νυν Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Francesco Bagnaia, θα παρουσιάσει μαζί με τον Enea Bastianini την εργοστασιακή ομάδα της Ducati Lenovo.

marquezgresini24b.jpg

Εντωμεταξύ, δεν είναι όλα ρόδινα για το Marc Marquez στη Ducati, αφού κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης Campioni in festa που πραγματοποιήθηκε στο Unipol Arena της Μπολόνια, αρκετοί από τους περίπου 8.000 οπαδούς που ήταν παρόντες στο χώρο αποδοκίμασαν όταν αναφέρθηκε το όνομα του Marc Márquez από τον γνωστό παρουσιαστή του Sky Sport Italia, Guido Meda.

Σε πιο ήπιο πνέυμα τοποθετήθηκε ο Francesco Bagnaia, καθώς σύμφωνα με την Mundo Deportivo, ο Ιταλός αναβάτης σχολίασε τη μετακίνηση του Márquez στη δορυφορική ομάδα της Gresini λέγοντας τα εξής: «Πιστεύω ότι χωρίς αμφιβολία ο Marc Márquez θα είναι ένας άλλος ανταγωνιστής. Θα είναι πολύ γρήγορος, αλλά αυτό το έχουμε ήδη δει κατά τη διάρκεια των δοκιμών. Προφανώς, ήταν σε θέση να αναζητήσει τη μέγιστη απόδοση, ακόμη και να πιέσει τα όρια της ταχύτητας του χρονόμετρου για να εξερευνήσει πλήρως τη νέα μοτοσυκλέτα. Κατά τη γνώμη μου, τα πήγε πολύ καλά και ήταν πολύ γρήγορος. Αλλά αυτό περίμενα από αυτόν, ειδικά επειδή ήταν σε μια δύσκολη μοτοσυκλέτα και εξακολουθούσε να την οδηγεί στο μέγιστο των δυνατοτήτων του. Θα είναι ένας καλός αγώνας, αλλά όχι μόνο μαζί του, γιατί δεν μπορούμε να ξεχάσουμε τους Marco Bezzecchi, Enea Bastianini, Jorge Martin, Franco Morbidelli. Όλοι τους θα είναι γρήγοροι με τη Ducati».

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon