.
Κατηγορία Αλλοι
Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 10:37

Ducati Corse Off-Road - Συστάθηκε το νέο αγωνιστικό τμήμα

Ο Paolo Ciabatti θα ηγηθεί και του νεοσύστατου χωμάτινου τμήματος της αγωνιστικής Ducati.

Η Ducati έχει πλέον αποκαλύψει τα πλάνα της για μια γκάμα off-road μοντέλων που θα έρθουν στο κοντινό μέλλον και μάλιστα η αρχή πρόκειται να γίνει στο Ιταλικό Πρωτάθλημα ΜΧ του 2024 καθώς το πρωτότυπο 450 που έχουμε δει σε βίντεο εξελίσσεται στα χέρια του αναβάτη που θα το τρέξει, Alessandro Lupino, με την πολύτιμη συνεργασία του Antonio Cairoli σε ρόλο αναβάτη δοκιμών και εξέλιξης.

Καθώς λοιπόν στο Borgo Panigale ετοιμάζονται για επέκταση σε νέους αγωνιστικούς χώρους, συστάθηκε και επίσημα η Off-Road πτέρυγα της Ducati Corse, η οποία αναλαμβάνει την οργάνωση και διαχείριση του αγωνιστικού προγράμματος, κάτι που περιλαμβάνει και την προετοιμασία για συμμετοχή στο παγκόσμιο MXGP και το αμερικανικό AMA Supercross στα επόμενα χρόνια.

Ο Paolo Ciabatti, Sporting Director της Ducati Corse από το 2013 ως το 2023, μετακινείται στον ρόλο του Γενικού Διευθυντή της Ducati Corse Off-Road και θα αναφέρεται κατευθείαν στον Διευθύνοντα Σύμβουλο της Ducati Motor Holding, Claudio Domenicali.

Το 2024 ο Ciabatti θα διατηρήσει επίσης την ευθύνη συντονισμού των αγωνιστικών δραστηριοτήτων της Ducati στα σημαντικότερα εθνικά πρωταθλήματα SBK και SSP (MotoAmerica, BSB, All Japan Superbike, Australian Superbike και CIV).

Ο Mauro Grassilli, Διευθυντής Marketing and Sponsorships της Ducati Corse, προωθείται στον ρόλο του Διευθυντή Sporting, Marketing and Communications της Ducati Corse, αναφερόμενος στον Γενικό Διευθυντή της, Luigi Dall'Igna.

Η Ducati Corse θα συνεχίσει να καθοδηγεί τις ομάδες MotoGP και WorldSBK με στόχο να συνεχίσει τη σαρωτική επιτυχία των τελευταίων ετών.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon