.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 11:08

Kawasaki – Δέκα νέα μοντέλα στα επόμενα δύο χρόνια!

“Θα δημιουργήσουμε νέες κατηγορίες”

Στα πλαίσια της Intermot, o διευθυντής του ευρωπαϊκού τμήματος της Kawasaki, Kenji Nagahara, έκανε μερικές πολύ ενδιαφέρουσες δηλώσεις που φανερώνουν ότι στο Akashi είναι έτοιμοι να εξαπολύσουν “επίθεση” στην αγορά.

Όπως δήλωσε ο κος Nagahara λοιπόν, μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, πρόκειται να παρουσιαστούν δέκα νέα μοντέλα, στις κατηγορίες των superbike, supersport και “crossover”, με την τελευταία να είναι μάλλον η κατηγορία των Road Adventure, δηλαδή των Versys.

Προφανώς δεν θα πρόκειται για ολοκαίνουργια μοντέλα, μερικά εξ αυτών θα είναι ανανεώσεις, ωστόσο όπως δήλωσε ο εκπρόσωπος της Kawasaki, κάποιο ή κάποια εξ αυτών, θα ανιχνεύσουν νέα, “ανεξερεύνητα” τμήματα της αγοράς.

Οι δηλώσεις του κου Nagahara, είχαν ως εξής:

“Θα συνεχίσουμε να σχεδιάζουμε μοτοσυκλέτες για την ευρωπαϊκή αγορά, μοτοσυκλέτες που προσφέρουν μέγιστη απόδοση και μεγάλες συγκινήσεις, δημιουργώντας νέες κατηγορίες, όπως κάναμε με το υπερτροφοδοτούμενο H2.  Μέσα στα επόμενα δύο χρόνια, η Kawasaki θα παρουσιάσει 10 νέα μοντέλα και αυτό αποτελεί μια δέσμευση αλλά και μια υπόσχεση.”

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 09 Οκτωβρίου 2018 11:08

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Royal Enfield TXX 650 από την Thrive MC Bonhams Autumn Stafford Sale 2018 »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon