.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 14:55

Moto Guzzi Open House 2018

Πάρτι με 30,000 φίλους στο Mandello del Lario

Η ετήσια παγκόσμια μάζωξη των φίλων της Moto Guzzi έλαβε χώρα στην ιστορική έδρα της εταιρείας στο Mandello del Lario, στην νοτιοανατολική άκρη της λίμνης Κόμο.

Εκεί είχαν την ευκαιρία να επισκεφτούν τις γραμμές παραγωγής της Moto Guzzi, να απολαύσουν μια σειρά εκδηλώσεων και να δουν για πρώτη φορά από κοντά δύο νέα μοντέλα της Ιταλικής εταιρείας για το 2019, το πολυαναμενόμενο V85 TT και το V9 Bobber Sport.

Πάνω από 30,000 φίλοι της εταιρείας κατέφθασαν στο επίκεντρο του κόσμου της Moto Guzzi , οι περισσότεροι από αυτούς καβάλα στις μοτοσυκλέτες τους.

04 Moto Guzzi Open House 2018 Visita linea assemblaggio

Το πρόγραμμα περιελάμβανε περισσότερες εκδηλώσεις από ποτέ, με όλα τα κλασικά: οργανωμένη ξενάγηση της γραμμής παραγωγής, άφθονα test rides, το μουσείο της Moto Guzzi, καθώς και πολλά μουσικά δρώμενα στον χώρο που αποτελούσε το επίκεντρο της διασκέδασης, το Moto Guzzi Village.

Συνολικά ένας στόλος από 50 μοτοσυκλέτες test rides χρησιμοποιήθηκε από πάνω από 800 επισκέπτες, μέσω μιας διαδικασίας όπου ο ενδιαφερόμενος έκλεινε το test ride του ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας της εταιρείας. Πρωταγωνιστής στο ενδιαφέρον του κοινού ήταν το νέο V7 III Limited, ενώ ήδη πάνω από 1,000 άνθρωποι έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον να δοκιμάσουν το V85 TT όταν θα είναι διαθέσιμο.

02 Moto Guzzi Open House 2018 V85 TT

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 10 Σεπτεμβρίου 2018 15:07

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon