.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 15:21

Μπήκε στο πλοίο να ταξιδέψει, ξέχασε τη μοτοσυκλέτα απ’ έξω

Μόνο στην Ελλάδα

Η απίθανη είδηση μας έρχεται από το Ηράκλειο Κρήτης, όπου ένας μοτοσυκλετιστής επρόκειτο να ταξιδέψει προς Ρόδο.

Πήγε λοιπόν κανονικά στο λιμάνι, άφησε τη μοτοσυκλέτα του φορτωμένη με όλα τα μπαγκάζια του και αναμμένη μπροστά στον καταπέλτη και μπήκε μια στιγμή στο καράβι για να βάλει μια τσάντα του στο ψυγείο.

Στη συνέχεια προφανώς ξέχασε πως δεν είχε βάλει και τη μοτοσυκλέτα του μέσα, έτσι πήγε να πιάσει τη θέση του, ενώ το πλοίο αναχώρησε κανονικά.

Στο μεταξύ ωστόσο, το προσωπικό του λιμανιού παρατήρησε τη μοτοσυκλέτα που είχε μείνει έξω από το καράβι με τον κινητήρα σε λειτουργία, ειδοποίησε το λιμενικό και άρχισαν οι έρευνες για να εντοπιστεί ο ιδιοκτήτης της.

Όταν αυτός βρέθηκε, τον κάλεσαν στο κινητό του και μόνο τότε αυτός αντελήφθη τι είχε ξεχάσει. Ήταν, λέει, σίγουρος πως την είχε φορτώσει…

Εν τέλει ο αφηρημένος μοτοσυκλετιστής αποβιβάστηκε στη Σητεία, που έκανε στάση το πλοίο, επέστρεψε στο Ηράκλειο για να φύγει με άλλο δρομολόγιο για τη Ρόδο – αυτή τη φορά, με τη μοτοσυκλέτα του ελπίζουμε…

Ελπίζουμε να ευχαρίστησε το προσωπικό του λιμανιού και τους λιμενικούς που όχι μόνο πρόσεξαν τη μοτοσυκλέτα του, αλλά και τον έψαξαν και τον ειδοποίησαν. Γιατί πολύ απλά, κάποιος άλλος επιτήδειος θα μπορούσε να κάνει διακοπές στην Κρήτη με δωρεάν όχημα και νέο ρουχισμό, χορηγία του ξεχασιάρη.

Υ.Γ.: Η φωτογραφία είναι αρχείου, όχι η πραγματική του συμβάντος.

Πηγή: Cretapost.gr

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Ιουλίου 2018 15:30

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon