.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:28

Αποκαλύφθηκε κύκλωμα που εξέδιδε “μαϊμού” διπλώματα στην Λαμία

 

Προσαγωγές και ανακρίσεις, έρευνα σε βάθος 

Τρεις υπάλληλοι του τμήματος συγκοινωνιών, καθώς και ένας ιδιοκτήτης και μια υπάλληλος σχολής οδηγών, έχουν προσαχθεί και ανακρίνονται, μετά από μια αιφνιδιαστική επιχείρηση, που αποτέλεσε την δεύτερη φάση μιας έρευνας μηνών, που αφορούσε σε ένα κύκλωμα έκδοσης παράνομων διπλωμάτων στην πόλη της Λαμίας.

Παράλληλα, έχει αποκλειστεί από την αστυνομία και το κτήριο της διεύθυνσης μεταφορών  και επικοινωνιών της περιφερειακής ενότητας Φθιώτιδος, προκειμένου να εξεταστούν έγγραφα και φάκελοι που ενδέχεται να αποκαλύψουν περισσότερα στοιχεία για την υπόθεση.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η δράση του κυκλώματος αφορούσε στην έκδοση πλαστών και παράνομων διπλωμάτων που χορηγούνταν κυρίως σε αλλοδαπούς έναντι αμοιβής. Αυτή η πρακτική συνέβαινε για μεγάλο χρονικό διάστημα, ενώ η αστυνομία εικάζει ότι οι ενεχόμενοι σε αυτή την παράνομη δραστηριότητα είναι πάρα πολλοί και όχι απαραίτητα εντός των οργανισμών και των υπηρεσιών του υπουργείου μεταφορών.

Πηγή: lamiareport.gr

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2018 10:28

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon