.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 14:53

Κατασχέθηκαν 4.400 παράνομα κράνη σε επιχείρηση-σκούπα

Το συμβάν έλαβε χώρα στην Ιταλία – Μερικά από τα κράνη είχαν ήδη πουληθεί σε αρχηγείο αστυνομίας... 

Επιχείρηση-σκούπα που αποκάλυψε την ύπαρξη και την παράνομη πώληση, κρανών που δεν πληρούσαν της απαραίτητες προδιαγραφές, πραγματοποιήθηκε από την οικονομική αστυνομία της Ιταλίας. Μετά από την κατάλληλη έρευνα, αποκαλύφθηκε δίκτυο που διακινούσε ακατάλληλα κράνη στην χώρα, μέσω τουλάχιστον 43 διαφορετικών καταστημάτων, ενώ διατηρούσε και αποθήκη με χιλιάδες κομμάτια εμπόρευμα. Μάλιστα, 350 από αυτά τα ακατάλληλα κράνη, αγοράσθηκαν και από το αρχηγείο της αστυνομίας της Νάπολης!

Τα εν λόγω κράνη, εκτός από το ότι δεν συμφωνούσαν με τις επιβαλλόμενες από την νομοθεσία προδιαγραφές, συνοδεύονταν και από πλαστά έγγραφα.

Κατά την εξάρθρωση της οργάνωσης, κατασχέθηκαν συνολικά 4.469 κράνη διάφορων τύπων -σπαστά και jet, αλλά και demi-jet-, ενώ οι εκπρόσωποι του εισαγωγέα των συγκεκριμένων κρανών αντιμετωπίζουν κατηγορίες για διάπραξη εμπορικής απάτης, αλλά και εξαπάτηση των δημοσίων αρχών, μετά την πώληση 350 κρανών στην αστυνομία της Νάπολης. Ευτυχώς, όπως αναφέρουν τα ιταλικά μέσα, κανένα από τα κράνη-μαϊμού που έφτασαν στα χέρια ιδιωτών, δεν χρειάστηκε να χρησιμοποιηθεί...  

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Απόστολος Μιστιλόγλου

Γεννήθηκε το 1989 και από νωρίς κατάλαβε ότι τον ελκύει κάθε τι μηχανικό και μηχανοκίνητο. Σπούδασε Τεχνολόγος Αεροσκαφών στο Τ.Ε.Ι. Χαλκίδας, ενώ στο ενδιάμεσο γνώρισε και αγάπησε τις μοτοσυκλέτες, την οδήγηση, την συγγραφή κειμένων και την DIY συντήρηση οχημάτων.

Μετά από μια σύντομη περίοδο δημόσιας κειμενογραφίας και πειραματισμού στην θεματολογία της μοτοσυκλέτας, ξεκίνησε να ασκεί την ιδιότητα του δημοσιογράφου, συντάκτη και δοκιμαστή, το 2016. Παράλληλα, έχει αποκτήσει πιστοποιητικό 3ου επιπέδου στην Ασφαλή Οδήγηση Μοτοσυκλέτας.

Στον ελεύθερο του χρόνο ασχολείται με την μουσική, την μελέτη της θεωρίας των δίτροχων και το διάβασμα, ενώ (πολύ) μακροπρόθεσμο όνειρο του είναι να έχει οδηγήσει οτιδήποτε έχει τιμόνι και κινητήρα.

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 31 Μαϊος 2023 15:00

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon