.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2011 11:00

Sin1oris Racing

 

Ολοκληρώθηκαν τα πρώτα σχολεία!

 


Θα θέλαμε να σας ανακοινώσουμε πως τα πρώτα σχολεία Sin1oris Racing τόσο στη πίστα των Μεγάρων όσο και στη πίστα των Σερρών ολοκληρώθηκαν με επιτυχία.

Τέσσερα επιτυχημένα σχολεία

Σε σύνολο τεσσάρων σχολείων (9/06, 21/06 Μέγαρα και 17-18/06 Σέρρες), είκοσι μαθητές παρακολούθησαν τα σεμινάρια οδήγησης, έγιναν αλλαγές στις αναρτήσεις των μοτοσικλετών τους από το Σάκη Συνιώρη και την ομάδα Zerozen Racing, καταγραφή video με onboard κάμερα αλλά και τηλεμετρικών δεδομένων ξεχωριστά για τον καθ’ ένα που θα βοηθήσει όλους τους συμμετέχοντες να βελτιωθούν οδήγικα έχοντας παράλληλα δεδομένα σύγκρισης και από τον ίδιο το Σάκη Συνιώρη.
Τα πολύ θετικά σχόλια των μαθητών με την ολοκλήρωση των μαθημάτων και η ανταπόκριση που έχουμε μέχρι σήμερα μας δίνει δύναμη για τη συνέχεια οπότε νέες ημερομηνίες έχουν ανακοινωθεί για τη Πέμπτη 7 Ιουλίου και τη Τρίτη 19 του ίδιου μήνα για τη πίστα των Μεγάρων.
Για περισσότερες λεπτομέρειες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκευθούν το ομώνυμο site www.siniorisracing.gr όπου υπάρχει η σχετική φόρμα δήλωσης συμμετοχής αλλά και στοιχεία επικοινωνίας.

Υποστηρικτές



Υποστηρικτές του σχολείου είναι η Μοτοδυναμική Α.Ε.Ε επίσημος και αποκλειστικός διανομέα της Yamaha Motor Co. Ltd, το κατάστημα Meremetis και η αγωνιστική ομάδα Zerozen Racing, το κατάστημα Ψυχογιός tyres, τα ελαστικά Continental, το κατάστημα Γερμανός - Κιάτο Κορινθίας, το κατάστημα X-Treme Store Λ.Αλεξάνδρας 136, η Extreme Trackdays, εξατμίσεις Termignoni, αναρτήσεις Ohlins, ζάντες μαγνησίου PVM, συστήματα φρένων PFM, συστήματα τηλεμετρίας και quickshifter Starlane, τα κράνη Arai, φόρμες Dainese και κάμερες  DogCam από το κατάστημα Quick Turn, αλυσίδες DID, γρανάζια Renthal υλικά τριβής NewFren και αξεσουάρ Lightech του καταστήματος Αλεξόπουλος καθώς και το και καθημερινό περιοδικό μοτοσυκλέτας BikeIt.gr. Τέλος, χορηγός επικοινωνίας είναι το περιοδικό MotoGP World.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 16:25

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon