.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 15:41

Χάθηκε ο Eric Geboers

 

Αγνοείται σε λίμνη, ελάχιστες πιθανότητες να επέζησε

O Eric Geboers, ένας θρύλος του Παγκοσμίου Motocross με πέντε τίτλους κατά τη δεκαετία του 1980, αγνοείται από το απόγευμα της Κυριακής 6/5/2018.

Ο Βέλγος έκανε βαρκάδα στη λίμνη Miramar, κοντά στην πόλη Mol στα βόρεια του Βελγίου, όταν ο σκύλος του έπεσε μέσα στο νερό. Τότε ο ίδιος βούτηξε για να τον βγάλει έξω και έκτοτε αγνοείται η τύχη του. Ένας συνεπιβάτης στη βάρκα έπεσε στο κατόπι του, μα αναγκάστηκε να βγει πολύ γρήγορα από το νερό καθώς η χαμηλή θερμοκρασία του δεν του επέτρεψε να μείνει μέσα για περισσότερο από μερικά δευτερόλεπτα.

Ο Geboers ουδέποτε βγήκε ξανά στην επιφάνεια, ενώ και οι διασώστες που κλήθηκαν άμεσα δεν κατάφεραν να τον βρουν, δηλώνοντας πως η ορατότητα είναι πολύ κακή μέσα στο νερό και ο βυθός αδιόρατος κάτω από τα θολά νερά. Σύμφωνα με εκτίμηση της Πυροσβεστικής και των δυτών που συμμετείχαν στην αναζήτηση, οι πιθανότητες να βρεθεί ζωντανός ο 56χρονος Βέλγος είναι μηδαμινές, δεδομένου ότι τα νερά είναι παγωμένα και έχουν πλέον περάσει πολλές ώρες από τη στιγμή του συμβάντος.

Η σωρός του άτυχου πρωταθλητή ακόμη δεν έχει βρεθεί ως την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Σπύρος Τσαντήλας

Λίγο μετά το τέλος των σπουδών του στο Τμήμα Φυσικής του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τους απαραίτητους 18 μήνες στρατιωτικής θητείας, πρωτομπήκε στον χώρο από το περιοδικό ΜΟΤΟ στις αρχές του 2000.

Συνέχισε περνώντας από σχεδόν όλα τα περιοδικά του χώρου, 2Τροχοί, 0300, Moto Τρίτη – ξέφυγε το Powerbikes που δεν το πρόλαβε πριν κλείσει. Από το 2008 άφησε πίσω το χαρτί για την αμιγώς διαδικτυακή απόπειρα του πρωτοποριακού eBike και έκτοτε συνεχίζει να συνεργάζεται με ηλεκτρονικά μέσα τόσο εσωτερικού όσο και εξωτερικού.

Σπύρος Τσαντήλας Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 07 Μαϊος 2018 16:02

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon