.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 11:33

Video - Δολοφονία εξ αμελείας; 330 ευρώ πρόστιμο…

 

Νταλικιέρης που ασχολιόταν με το κινητό, παρασέρνει μοτοσικλετιστή

 

Ένα σοκαριστικό αλλά ευτυχώς αναίμακτο περιστατικό συνέβη στον Καναδά, όταν οδηγός νταλίκας που ασχολιόταν με το κινητό τηλέφωνο του ενώ ήταν στο τιμόνι, παρέσυρε ένα μοτοσικλετιστή σε μια διασταύρωση.

Ο μοτοσυκλετιστής ξεκίνησε κανονικά με το πράσινο φανάρι να διασχίσει την διασταύρωση, όμως ο οδηγός της διερχόμενης κάθετα νταλίκας παραβίασε το κόκκινο, επειδή χάζευε στο κινητό του και τον παρέσυρε, χωρίς ευτυχώς να του προκαλέσει σοβαρό τραυματισμό (ή κάτι πολύ χειρότερο…).

Το πρόστιμό που επεβλήθη στον “επαγγελματία” οδηγό; 400 δολάρια, δηλαδή 333 ευρώ… κάτι που ξεσήκωσε θύελλα αντιδράσεων στα social media, με τον κόσμο να ζητά την παραδειγματική τιμωρία του.

Πέρα όλων αυτών, το συγκεκριμένο video, είναι ένα πολύ καλό παράδειγμα σχετικά με το ότι τίποτα δεν πρέπει να θεωρείτε “δεδομένο” στον δρόμο. Είναι κάτι που του έχουμε επαναλάβει πολλές φορές σε σχετικά με την ασφάλεια θέματα στο Bikeit! Kανένα πράσινο, κανένα STOP, κανένας  ΚΟΚ, δεν μας εξασφαλίζει προτεραιότητα, πάντα οδηγούμε αμυντικά και… “ψυλλιασμένοι”.  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 03 Μαϊος 2018 11:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon