.
×

Σημείωση

There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/stories/nea_kosmou/2018/etaireies/ktm/coffee-days-2018
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 17:07

Teaser Video: Honda Mean Mower

 

Μηχανή του γκαζόν με κινητήρα από... CBR1000RR Fireblade!

Στις 8 Μαρτίου του 2014, η κουρευτική μηχανή του γκαζόν Mean Mower ("Κακιά χλοοκοπτική") της Honda σημείωσε Παγκόσμιο Ρεκόρ ταχύτητας για χορτοκοπτική μηχανή, με 187,6 χλμ/ώρα! Τώρα, η Mean Mower επιστρέφει, με κινητήρα από... Fireblade! Be afraid. Be very afraid.

Έρχεται! Ταχύτερη, πιο εκκωφαντική, και πιο κακιά από ποτέ!

honda mean mower2

Με τον τετρακύλινδρι κινητήρα του CBR1000RR, η Mean Mower κατασκευάζεται και πάλι από την Team Dynamics, τον συνεργάτη της Honda στους αγώνες BTCC, και αυτή τη φορά στο τιμόνι της θα βρεθεί η Jessica Hawkins, που αποτελεί ανερχόμενο αστέρι στους αγώνες αυτοκινήτου. 

Μείνετε συντονισμένοι για το νέο Action Video της Mean Mower, και ποιος ξέρει, ίσως δούμε τη Jessica να χτυπάει 200 χλμ/ώρα -η Honda κάνει λόγο για πάνω από 215 χλμ/ώρα!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2018 17:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon