.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2011 10:24

Valentino Rossi Motorhome

 


Πωλείται όπως είναι επιπλωμένο

 



Στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς 2010 στην Valencia, ο Valentino Rossi εθεάθη με το καινούριο του αυτοκινούμενο. Πρόκειται για ένα motorhome που έχει τα πάντα και είναι διπλάσιο από τα υπόλοιπα που “συχνάζουν” στα paddocks των αγώνων MotoGP. Αν και πρώτος ο Freddy Spencer πίσω στο 1985, ξεκίνησε τη μόδα με τα αυτοκινούμενα motorhome’s για να παίρνει ανάσες ανάμεσα στους αγώνες των 250 και 500 όπου συμμετείχε, τώρα ο Rossi έχει το μεγαλύτερο μοντέλο που κυκλοφορεί. Σίγουρα δεν είναι το πιο όμορφο, μιας και σε τέτοιο μέγεθος είναι δύσκολο να σχεδιαστεί κάτι τέτοιο, είναι όμως υποφερτό.

Τώρα ο Ιταλός πρωταθλητής έχει μπει στη διαδικασία να πουλήσει το “παλιό” του που είναι μοντέλο 2009, και μάρκας Monaco Dynasty Bishop IV.
Όπως δήλωσε ο κολλητός του, Uccio, είναι σε πάρα πολύ καλή κατάσταση και έχει μόλις 38.000 μίλια, από αγώνα σε αγώνα. Βρίσκεται στην Ιταλία και για όποιον ενδιαφέρεται να το αποκτήσει μπορεί να επικοινωνήσει στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στο παρακάτω video θα δείτε αναλυτικά το εσωτερικό του motorhome όπου ο Valentino ξεκουραζόταν πριν αλλά και μετά τους αγώνες όπου συμμετείχε τα δύο τελευταία χρόνια. Άγνωστο ακόμη αν στην τιμή θα συμπεριληφθεί και ο αέρας που ανέπνευσε μέσα σε αυτό ο Vale, σίγουρα όμως ο Uccio δεν περιλαμβάνεται στα αξεσουάρ.

Φωτογραφίες


Video

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 18:28

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Έκθεση μοτοσυκλέτας, scooter και αξεσουάρ 2011 Francesca Miles »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon