.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:00

1o Trail Ride 2018, Κρυονέρι - Απολογισμός

 

Η χρονιά μπαίνει αποκριάτικα και με το δεξί!

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 1ο Trail Ride της χρονιάς, στο Κρυονέρι Αττικής, στις 18 Φεβρουαρίου. Διαβάστε για αυτή την μοναδική Φιλική Βόλτα Πλοήγησης, στην ανακοίνωση της δραστήριας διοργανώτριας Off Road Team που ακολουθεί, ώστε να μην χάσετε την επόμενη!

Off Road Team

“Μέσα σε αποκριάτικη ατμόσφαιρα το Off Road Team άνοιξε την χρονιά των Trail Ride με τον καλύτερο τρόπο! Στην Φιλική Βόλτα Πλοήγησης, στις 18 Φεβρουαρίου, που απλώθηκε στην περιοχή του Μαραθώνα, της Σταμάτας, της Ροδόπολης, του Γραμματικού, κι έφτασε μέχρι το Σέσι και τον Βαρνάβα, συμμετείχαν πάνω από 80 μοτοσυκλέτες, ανάμεσά τους και 15 Quads, 3 SSV – Buggies και 13 αυτοκίνητα με αναβάτες – επιβάτες χρωματιστούς και χαρούμενους, ντυμένους μασκαράδες, δίνοντας ένα μοναδικό χρώμα στην τελευταία Κυριακή της αποκριάς.

100 χιλιόμετρα σε ένα τέλειο τερέν μετά τις βροχές των προηγούμενων ημερών έδωσαν την ευκαιρία για να ξεσκάσουμε, να νιώσουμε την περιπέτεια και την συντροφικότητα στην φύση.

Η πλοήγηση με Road Book ή GPS αλλά και η γνωστή μέθοδος: «Ακολουθάω τους φίλους μου» δεν άφησε κανέναν πίσω, ώστε να απολαύσουμε όλοι μαζί την ομορφιά της Βορειοανατολικής Αττικής Γης.

Οι φωτογραφίες των συμμετεχόντων έδιναν κι έπαιρναν, και το υλικό που συγκεντρώσαμε είναι τεράστιο! Μπορείτε να το απολαύσετε στην σελίδα μας στο facebook https://www.facebook.com/groups/trailride.gr/ αλλά και στο www.offroadteam.gr

Έδρα μας μετά από πολύ καιρό ήταν το Κρυονέρι Αττικής, και συγκεκριμένα το Limit Up Bar Restaurant όπου στο τέλος βραβεύτηκαν οι καλύτερες φωτογραφίες και οι πιο πρωτότυπες παρουσίες!

Σας περιμένουμε πλέον ΟΛΟΥΣ στο 2ο Trail Ride για το 2018, που θα γίνει την Πρωταπριλιά, για κάθε είδους λάτρεις του χώματος, από μοτοσυκλέτα, έως «γουρούνα» και αυτοκίνητο 4Χ4.

Το Trail Ride στηρίζουν η BF Goodrich, τα SWM και AJP, η My-Track, το Chalidias Electrics, η MOTOREX, η Michelin τα Aurora Rally Equipment, το Bafetis Workshop, καθώς και οι χορηγοί επικοινωνίας που πιστεύουν και προωθούν τις όμορφες εκδηλώσεις μας.

Περισσότερες πληροφορίες στo: www.offroadteam.gr

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Θοδωρής Ξύδης

Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005. Ξεκίνησε να εργάζεται το 2006 στο site του περιοδικού Auto Τρίτη και την επόμενη χρονιά στο περιοδικό μοτοσυκλέτας Moto Τρίτη. Εκεί παρέμεινε μέχρι και το 2016, εκτελώντας έως και χρέη αρχισυντάκτη/διευθυντή σύνταξης. Από το 2016 αποτελεί μέλος της ομάδας του BIKEIT! Απόφοιτος του New York College με πτυχίο στην Επικοινωνία, με αγάπη για την φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται.

Θοδωρής Ξύδης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Φεβρουαρίου 2018 13:18

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon