.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 16:58

“Πυροβόλο” στις πωλήσεις η Husqvarna!

 

Για 4η συνεχόμενη χρονιά, άνοδος και ρεκόρ!

 

Κάτι από το πολύ μακρινό παρελθόν της φαίνεται ότι έχει θυμηθεί η Husqvarna και πάει “πυροβόλο” για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά στις πωλήσεις!

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δόθηκαν στην δημοσιότητα, το 2017 αποτέλεσε χρονιά ρεκόρ για την εταιρεία, τόσο σε ότι αφορά στον αριθμό των μοτοσυκλετών που πωλήθηκαν (+20% αύξηση) όσο και στα έσοδα (+25% αύξηση).

Τα νούμερα αυτά προκύπτουν από τις συγκρίσεις με το 2016, το οποίο επίσης ήταν μια χρονιά ρεκόρ για την Husqvarna, σε σύγκριση με το 2015, το οποίο επίσης ήταν πολύ καλύτερο του 2014! Αυτό λέγεται σερί.

36.883 μοτοσυκλέτες πωλήθηκαν λοιπόν μέσα στο 2017, αποφέροντας κέρδη της τάξεως των 250 εκατομμυρίων ευρώ στην εταιρεία. Τα νούμερα αυτά είναι εντυπωσιακά, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς ότι η Husqvarna είχε το 2017 μόνο συγκεκριμένου προσανατολισμού μοντέλα στην γκάμα της.

Πραγματικά είμαστε περίεργοι να δούμε που θα φτάσουν οι πωλήσεις όταν λανσαριστούν τα Vitpilen και Svartpilen στην αγορά, τα οποία απευθύνοται σε πολύ ευρύτερο κοινό, και έχουν ήδη προκαλέσει “ζημιά” σε αρκετό κόσμο με την εμφάνιση τους…

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2018 16:58

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon