.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 16:33

Harley-Davidson: Kατοχυρώνει το “H-D Revelation” για τα e-bikes

 

Σε 18 μήνες αναμένεται το πρώτο ηλεκτροκίνητο μοντέλo

Οι αμερικανοί, έχουν ανακοινώσεις επισήμως ότι στα επόμενα 10 χρόνια, θα παρουσιάσουν 100 νέα μοντέλα, μερικά εκ των οποίων θα είναι ηλεκτροκίνητα. Σε πρόσφατες δηλώσεις στελεχών μάλιστα, αποκαλύφθηκε ότι το πρώτο Harley-Davidson e-bike, θα παρουσιαστεί σε 18 μήνες, δηλαδή τέλη καλοκαιριού, αρχές φθινοπώρου του 2019.

Δεν προκαλεί έκπληξη λοιπόν, το ότι η εταιρεία κατέθεσε αίτηση για κατοχύρωση της ονομασίας “Η-D Revelation”, που θα μάλλον θα χαρακτηρίζει  όλα τα e-μοντέλα άλλα και τα παρελκόμενα αυτών, όπως μπαταρίες, μοτέρ και φορτιστές.  

Πριν λίγο καιρό, είχαν επίσης κατοχυρωθεί τα ονόματα “Bronx”, “Pan America” και “48X” αλλά αυτά αφορούν σε ονομασίες μοντέλων –και μάλλον βενζινοκίνητων-, ενώ το “H-D Revelation” προφανώς αφορά σε μια νέα σειρά μοτοσυκλετών.

Η μετάφραση του Revelation είναι “αποκάλυψη”, οπότε μια χαρά “κολλάει” σε κάτι τόσο καινοτομικό και ξεχωριστό, όπως θα είναι τα ηλεκτροκίνητα μοντέλα, στην γκάμα μιας εταιρείας που βασίζεται περισσότερο σε παραδοσιακές αξίες.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2018 16:33

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon