.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 14:10

21ο 36ώρο Οδοιπορικό Αντοχής

 

Ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες!

Ανήκει στις πιο φημισμένες μοτοσυκλετιστικές διοργανώσεις στην χώρα μας, με εκατοντάδες αναβάτες να το έχουν θέσει ως στόχο και να το συμπεριλαμβάνουν στο πρόγραμμα της χρονιάς τους.

Είναι, ας μας επιτραπεί ο συσχετισμός, το αντίστοιχο του κλασικού μαραθώνιου δρόμου, σε δίτροχα δεδομένα. Διοργανωτής, η πολύ δραστήρια Ελληνική Λέσχη Moto Guzzi, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι σε αυτό το οδοιπορικό αντοχής, μπορούν να συμμετάσχουν μόνο μοτοσυκλέτες με εγκάρσιους V2…

Έχουμε λοιπόν την ανακοίνωση των ημερομηνιών που θα διεξαχθεί το 21ο 36ώρο Οδοιπορικό Αντοχής, το “36ώρο”, όπως συνηθίζεται να αποκαλείται εν συντομία. Πότε; Τον Απρίλιο, όταν ή άνοιξη θα έχει πατήσει για τα καλά το πόδι της στην χώρα μας, στις 20 με 22 του μηνός.

Η διαδρομή; Αυτό, κατά την πάγια τακτική των ανακοινώσεων για το 36ωρο, δεν έχει γίνει ακόμα γνωστό και είναι κάτι που κρατιέται μυστικό, με τις αποκαλύψεις να γίνονται σταδιακά όσο πλησιάζει η ημερομηνία διεξαγωγής του οδοιπορικού.

Μείνετε συντονισμένοι λοιπόν!

  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2018 14:49

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon