.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 19 Ιανουαρίου 2011 11:00

Current Motors – electric scooters

 


Ο αντιπρόεδρος της GM επενδύει στο μέλλον

 



Ο αντιπρόεδρος της GM (General Motors), Bob Lutz επενδύει 1,5 εκατομμύριο δολάρια στην κατασκευάστρια ηλεκτρικών scooter, Current Motors. Η εταιρία με το έξυπνο όνομα που θυμίζει πολύ αυτό στο οποίο προεδρεύει ο κύριος Lutz, εδρεύει στην Αμερική, και ξεκίνησε τις δραστηριότητές της το 2008. Μέχρι στιγμής έχει στην παραγωγή τρία μοντέλα για το 2011 τα οποία λέγονται Economy, Standard και Deluxe τα οποία αποδίδουν, 12, 18 και 20 ίππους με τελική ταχύτητα από 80 μέχρι 110 χ.α.ω.

Ο Bob Lutz επένδυσε στην εταιρία γιατί έχει αφιερώσει την καριέρα τα του στα ηλεκτρικά οχήματα. Είναι αυτός που βρίσκεται πίσω από το αυτοκίνητο της Chevrolet με την ονομασία Volt. Πιστεύει πως η μετακίνηση με ηλεκτρικό scooter είναι διασκεδαστική και πολύ οικονομική και δίνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον.

Με τους κορυφαίους κατασκευαστές αυτοκινήτου να ασχολούνται και με τα ηλεκτρικά οχήματα, ο Lutz άδραξε την ευκαιρία να είναι αυτός που θα καρπωθεί το μερίδιο από την αγορά των ηλεκτρικών μοτοσυκλετών.

Πιστεύει ότι σε λίγα χρόνια θα μπορεί να έχει νέα εργοστάσια παραγωγής και πως η εταιρία θα μπορεί να παράγει και μοτοσυκλέτες δρόμου όπως η Vectrix.

Φωτογραφίες


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 19:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Stefan Everts vs Carlos Sainz Wings For Life και Acerbis »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon