.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 08:14

ΚΤΜ adventure weekend

 

Πραγματικό enduro!

 


 

Βροχή και λάσπη. Τέλειος συνδυασμός.
Αυτό είναι το πραγματικό Enduro!

Τα νέα πορτοκαλί Off Road μοντέλα δοκιμάστηκαν και αποζημίωσαν τους συμμετέχοντες της Β. Ελλάδας, στο Test Ride που διοργάνωσε η ΚΤΜ Hellas στους Ταγαράδες της Θεσσαλονίκης.

Παρ’ όλες τις δυσκολίες εξ’ αιτίας των έντονων βροχοπτώσεων που μετέτρεπαν το τερέν σε λασπότοπο, το test ride διεξαχθεί κανονικά τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή 16-17/10/2010.

Το KTM Official Racing & Event Support Team είναι γεγονός ότι είχε πολύ δουλειά το διήμερο και εκεί που όλα έδειχναν ότι η πραγματοποίηση του test ride δεν θα ήταν εφικτή εξαετίας της παχιάς λάσπης, σε χρόνο ρεκόρ άλλαζε  την χάραξη της βασικής διαδρομής δοκιμών, που το σχήμα της ήταν το λογότυπο της εταιρίας (ΚΤΜ), μεταφέροντας την σε απάτητο έδαφος.

Από ένα στόλο 13ων διαθέσιμών μοτοσυκλετών προς δοκιμή,  οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία να οδηγήσουν από την νέα γενιά των Enduro και Motocross 2011 μοντέλων τα 250 EXC-E, 250 EXC–F , 450 EXC, 530 EXC, 250 SX-F, 350 SX-F.

Επίσης την Κυριακή 17/10 οι συμμετέχοντες είχαν την δυνατότητα να δοκιμάσουν τις οδηγικές τους δεξιότητες στην Hard Enduro διαδρομή στην οποία έπρεπε να ξεπεράσουν εμπόδια όπως κορμούς, λάστιχα, κούτσουρα απλωμένα και ένα καρούλι καλωδίου. Στην Hard Enduro οι συμμετέχοντες ξεκινούσαν την δοκιμή με δίχρονες μοτοσυκλέτες και στην συνέχεια τις άφηναν και επαναλάμβαναν την ίδια διαδρομή με τετράχρονες μοτοσυκλέτες της ίδιας κατηγορίας (Ε1,Ε2, Ε3) προκειμένου να βρουν αυτήν που πραγματικά ταιριάζει στο οδηγικό τους στιλ.   

Και τις δύο ημέρες οι συμμετέχοντες που ήρθαν με τις δικές τους Enduro μοτοσικλέτες απόλαυσαν σηματοδοτημένες διαδρομές Enduro οι οποίες κύκλωναν από απάτητα μονοπάτια τα βουνά των Ταγαράδων και επέστρεφαν στα paddock της ΚΤΜ. Αυτό ήταν το καλύτερο διάλλειμα ανάμεσα στα ασταμάτητα Test Rides που ξεκινούσαν καθημερινά από το πρωί και έλειγαν λίγο πριν την δύση του ήλιου.

Ξεχωριστή πινελιά το θηριώδες 990 Adventure R! Η ναυαρχίδα της ΚΤΜ δεν αρκέστηκε μόνο στο να ξηλώνει τα λούκια των Cross Country Test διαδρομών αλλά σκαρφάλωσε σε καρούλια της ΔΕΗ, περνώντας την Extreme με την ίδια ευκολία που ταξιδεύει σε κάθε γωνιά του πλανήτη.

Στο τέλος της μοναδικής αυτής εκδήλωσης η ικανοποίηση όλων των παρευρισκομένων, των αναβατών όσο και των απλών θεατών ήταν έκδηλη, σε μία διοργάνωση υψηλού επιπέδου.

Η ΚΤΜ Hellas ευχαριστεί όλους τους αναβάτες που την τίμησαν με την παρουσία τους και υπόσχετε να επανέλθει  την επόμενη χρονιά με ανανεωμένες διαδρομές και φυσικά με τα νέα μοντέλα ΚΤΜ.

Ευχαριστούμε θερμά για την πολύτιμη υποστήριξη τους:
Δήμο Θέρμης
Κοινότητα Ταγαράδων
Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλονίκης
Πυροσβεστικό Σώμα ( ΕΜΑΚ Θεσσαλονίκης)
Σώμα Εθελοντών Έρευνας και Διάσωσης  
Το Συνεδριακό Κέντρο Polis
Το ξενοδοχείο Heaven
Την ΜΑΚΙΝΑ Α.Ε και το προσωπικό της
Τον Μανώλη Νανάκο για την πολύτιμη βοήθεια του.
Την τοπική κοινωνία που μας στήριξε απόλυτα διευκολύνοντας σημαντικά το έργο μας

Φωτογραφίες εκδήλωσης


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 16:20

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Εκλογές FIM KTM Adventure Training »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon