.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 15:44

2ο BMW Biker Meeting 2010

 

Στο Σοφικό με ρεκόρ προσέλευσης

 



Με απόλυτη επιτυχία έκλεισε το 2ο BMW Hellas Biker Meeting που έγινε στο Σοφικό την Κυριακή 17 Οκτωβρίου.

Περισσότεροι από 800 φίλοι των δύο τροχών επισκέφθηκαν τις εγκαταστάσεις του Ranch στο Σοφικό, σε μια γιορτή της μοτοσικλέτας, τόσο για τους αναβάτες της BMW όσο και των άλλων μαρκών, ξεπερνώντας την ήδη υψηλή προσέλευση της αντίστοιχης εκδήλωσης του 2008.

Τα test rides που υλοποιήθηκαν με τις 30 διαθέσιμες μοτοσικλέτες G650GS, F650GS, F800GS, F800R, R1200GS και R1200GS Adventure ξεπέρασαν τα 550, ενώ  σε μια ειδικά διαμορφωμένη πίστα ήταν διαθέσιμη για test ride ολόκληρη η γκάμα των μοτοσικλετών Husqvarna από την οποία ξεχώρισαν τα μοντέλα του 2011, TE 250, TE 310 και ΤΕ449.

Τα test rides ξεκίνησαν στις 10.00 πμ με πλήθος κόσμου που έσπευσε να επιβεβαιώσει τη συμμετοχή του στις γραμματείες και συνεχίστηκαν μέχρι αργά το απόγευμα.
Πολλοί από τους αναβάτες που συμμετείχαν στην εκδήλωση επέλεξαν να ακολουθήσουν τις ομάδες των BMW Adventure Tours και με τη συνοδεία έμπειρων αναβατών ανακάλυψαν on road και off road διαδρομές της Επιδαύρου.

Επίσης, οι φίλοι της BMW Motorrad είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν μία έκθεση με σπάνιες κλασικές μοτοσικλέτες BMW, να μιλήσουν με τους Συμβούλους Πωλήσεων του Δικτύου Επίσημων Εμπόρων της BMW Hellas στις τέντες με όλα τα νέα μοντέλα μοτοσικλετών BMW, να γνωρίσουν τον Πρωταθλητή Σάκη Συνιώρη και τον αγωνιζόμενο στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας Βασίλη Γερακίτη, μαζί με τις αγωνιστικές
S 1000 RR τους, καθώς και να συναναστραφούν άλλους φίλους της μοτοσικλέτας κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού φαγητού στο Saloon.

To απόγευμα, ο Διαγωνισμός Δεξιοτεχνίας BMW Off Road προσέφερε ένα άκρως εντυπωσιακό θέαμα στους παρευρισκομένους, οι οποίοι είδαν μοτοσικλέτες έως και 1200 κ. εκ. να βουτούν σε νερολακούβες και να ελίσσονται ανάμεσα από κορμούς, παλεύοντας με το χρόνο.  Τα τρία έπαθλα Εξοπλισμού Αναβάτη BMW Motorrad κέρδισαν οι καλύτεροι αναβάτες στις κατηγορίες μοτοσικλετών πάνω από 650 κ.εκ., έως 650 κ.εκ. καθώς και ο καλύτερος αναβάτης ανεξαρτήτως κατηγορίας.

Τέλος, οι φιλομαθείς επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν ένα ωριαίο σεμινάριο με θέμα την Ασφαλή Οδήγηση στο χώμα, κλείνοντας την εκδήλωση μετά τις 18.00, με τις καλύτερες αναμνήσεις και με σχέδια για το επόμενο BMW Biker Meeting το 2011!


Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Τάκης Μανιάτης Γράφτηκε από Τάκης Μανιάτης
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 11 Ιουνίου 2012 16:18

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Ανδρέας Γκλαβάς Extreme track days »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon