.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 11:52

Beta Chahagias - Ride with the Champs, 2-3/12/2017

 

Enduro διαδρομή & γνωριμία με Steve Holcombe & Brad Freeman

 

Δύο Παγκόσμιοι Πρωταθλητές Enduro με τα χρώματα της Beta, έρχονται στην Ελλάδα για δύο μέρες (2-3/12/2017), στο Λουτράκι Κορινθίας. Ελάτε να τους γνωρίσετε στο event Ride with the Champs, να τους δείτε in action, και να οδηγήσετε και εσείς σε μια απαιτητική και απολαυστική enduro διαδρομή μήκους 50km.

H Beta-Chachagias Racing Team και η Beta Motorcycles in Greece - The Fuoristrada Co. φέρνουν τον φετινό Παγκόσμιο Πρωταθλητή EnduroGP - Steve Holcombe Racing- και τον πρωταθλητή της κατηγορία Ε Junior - Brad Freeman Racing για ένα αξέχαστο διήμερο στην περιοχή του Λουτρακίου. 

Σε απόσταση αναπνοής από την πρωτεύουσα, οι συμμετέχοντες στο “Festival” θα έχουν την ευκαιρία να οδηγήσουν σε σηματοδοτημένη και απαιτητική #enduro διαδρομή μήκους 50km, βασισμένη σε μονοπάτια του Πανελληνίου Πρωταθλήματος με νέες προσθήκες και τροποποιήσεις. 

Παράλληλα θα μπορούν να απολαύσουν τους δύο Παγκόσμιους Πρωταθλητές παρέα με τον αναβάτη της Beta Chachagias Racing Team Giannis Trigas να πραγματοποιούν εντυπωσιακά περάσματα σε μία, σχεδιασμένη για αυτό το σκοπό, ειδική διαδρομή. 

Πληροφορίες για την εκδήλωση

beta ride with the champs 2

Η ειδική θα βρίσκεται στο χώρο εκκίνησης-τερματισμού και υπολογίζεται πως οι τρεις αναβάτες θα πραγματοποιήσουν τρία διαφορετικά οδηγικά session κατά τη διάρκεια της κάθε ημέρας. Φυσικά για το υπόλοιπο διάστημα του διημέρου θα είναι στη διάθεση όσων θέλουν να τη δοκιμάσουν.

Η τιμή για τη συμμετοχή έχει οριστεί στα 25€ ανά άτομο για το διήμερο ενώ οι 300 πρώτοι που θα περάσουν από τη γραμματεία της εκδήλωσης θα παραλάβουν δωρεάν λιπαντικό σπρέι αλυσίδας της κορυφαία στο χώρο LIQUI MOLY! 

Η διοργάνωση θα φροντίσει για τη μεταφορά της βενζίνης σε συμμετέχοντες με περιορισμένη αυτονομία, με μοναδική προϋπόθεση να έχουν παραδοθεί τα δοχεία μεταφοράς καυσίμου μέχρι τις 09:30 το πρωί της κάθε μία από τις δύο ημέρες.

Το άνοιγμα της διαδρομής των 50km θα γίνει στις 09:00 το πρωί και λόγω της μικρής διάρκειας της ημέρας όλοι οι αναβάτες θα πρέπει να έχουν ξεκινήσει μέχρι τις 11:00 οπότε και θα κλείσει η εκκίνηση της διαδρομή.

Στο χώρο της εκκίνησης-τερματισμού (χάρτης: goo.gl/bP5zpY) θα λειτουργεί Catering από το Brokies MoodBar για φαγητό, μπύρα και καφέ σε αγωνιστικές τιμές ενώ θα υπάρχει άπλετος χώρος για parking κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλέφωνα: 210-6657219, 210-9211877 και 210-9225930

Για διαμονή μπορείτε να τηλεφωνείτε στα ξενοδοχεία της αλυσίδας Mantas Hotels Loutraki (τηλ 27440-22575 & 27440-22479) αναφέροντας πως θα συμμετέχετε στην εκδήλωση enduro για να έχετε προνομιακές τιμές.

24ωρο parking με φύλαξη (στο κέντρο Λουτρακίου) θα βρείτε στο BP Gas Station - Parking Loutraki στη Λ. Ποσειδώνος έναντι καζίνο Λουτρακίου.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 22 Νοεμβρίου 2017 11:57

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon