.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 20 Οκτωβρίου 2017 10:09

Triumph Visitor Experience

 

Ανοίγουν τις πόρτες για το κοινό στο Hinckley

 

Οι προετοιμασίες και οι κατάλληλη διαμόρφωση των χώρων ολοκληρώθηκε στο Hinckley, την έδρα της Triumph, η οποία πλέον προφέρει την ευκαιρία στο κοινό να επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις αυτές. Oι Βρετανοί, χαρακτηρίζουν ως “εμπειρία” την επίσκεψη και αν κρίνουμε από την ποικιλία των εκθεμάτων που μπορεί να δει κανείς αλλά και των δραστηριοτήτων που μπορεί να έχει, μάλλον έχουν δίκιο.

Όλα τα σύγχρονα αλλά και τα κλασικά μοντέλα της εταιρείας, αναβάτες θρύλοι, ιστορικές στιγμές, αγωνιστική παράδοση, όλα αυτά βρίσκονται οργανωμένα κατά κατηγορίες και χρονικά στην έκθεση που μπορούν να θαυμάσουν οι επισκέπτες, παρακολουθώντας την πορεία αυτής της θρυλικής εταιρείας να ξετυλίγεται στον χρόνο. Στην συνέχεια μπορούν να επισκεφθούν τις γραμμές παραγωγής του εργοστασίου, με συνοδεία ξεναγών, οι οποίοι και αναλύουν τις διαδικασίες παραγωγής ενός μοντέλου από το μηδέν, μέχρι την ολοκλήρωση του.

Τέλος, στο cafe αλλά και στο κατάστημα που λειτουργεί, οι επισκέπτες μπορούν να χαλαρώσουν αλλά και να αποκτήσουν μοναδικά και συλλεκτικά αναμνηστικά της Triumph, τα οποία δεν μπορούν να βρεθούν πουθενά αλλού.Εγκαίνια αυτού του πολυχώρου αλλά και έναρξη των ξεναγήσεων στο εργοστάσιο, την 1η Νοεμβρίου. Για περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις, επισκεφθείτε το ειδικό micro site που έχει δημιουργηθεί.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Νοεμβρίου 2017 15:14

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon