.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:16

Bimota – “Είμαστε ακόμα ζωντανοί!”

 

Eπίσημη ανακοίνωση της εταιρείας  διαψεύδει τα σενάρια περί κλεισίματος

 

Πριν κάποιες εβδομάδες, τα νέα για το οριστικό κλείσιμο της Bimota κατέκλυσαν το διαδίκτυο. Στην φυσική έδρα της εταιρείας, στην οδό  Via Lea Giaccaglia  στο Rimini,  είχαν “κατέβει τα ρολά”, και η επικοινωνία με τον έξω κόσμο είχε διακοπέι, με τα τηλέφωνα και τα mail να παραμένουν αναπάντητα. Τα σημάδια αυτά, σε συνδυασμό με το αβέβαιο ως προς το μέλλον του ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, ήταν αρκετά ως αποδείξεις για το μοιραίο…

Ωστόσο, 20 και πλέον μέρες μετά από την… ανακοίνωση του θανάτου της Bimota, υπήρξαν κάποια σημάδια ζωής! Η εταιρεία εξέδωσε δελτίο τύπου στο οποίο αναφέρεται ότι η λειτουργία της συνεχίζεται, χωρίς όμως λεπτομέρειες οι στοιχεία που να πιστοποιούν… την μακροβιότητα και την ευημερία σε μεγάλο ορίζοντα χρόνου.

Αναλυτικά λοιπόν, το δελτίο τύπου έχει ως εξής:

“H Bιmota συνεχίζει να «δημιουργεί όνειρα», έχοντας μεταφερθεί σε νέες εγκαταστάσεις μόλις μερικά εκατοντάδες μέτρα μακριά από τα ιστορικά κτήρια της Via Lea Giaccaglia στο Ρίμινι. Οι νέοι χώροι είναι μεγάλοι, φωτεινοί, καλά οργανωμένοι και εκτείνονται σε ένα επίπεδο, διευκολύνοντας την παραγωγή για ένα εργοστάσιο που κατασκευάζει χειροποίητες μοτοσυκλέτες, όπως η Bimota. Υπάρχει επίσης ένα κτήριο το οποίο λειτουργεί ως αποθήκη για το stock των ανταλλακτικών, προγενέστερων μοντέλων.

Ήδη στις νέες μας εγκαταστάσεις, έχει ολοκληρωθεί μια ολοκαίνουργια μοτοσυκλέτα. Σε ότι αφορά στην επικοινωνία, το τηλεφωνικό μας κέντρο λειτουργεί από τις 09:00 τι πρωί μέχρι τις 17:00 το απόγευμα  και ο αριθμός στον οποίο μπορεί να μας καλέσει κανείς είναι +39 0541 391290.   Επίσης, το mail μας παραμένει το Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.., ενώ ενημερώσεις και νέα σχετικά με την εταιρεία, δημοσιεύονται στον ιστoσελίδα  www.bimota.it.

Συνοψίζοντας, μετά βεβαιότητας δηλώνουμε ότι η Bimota δεν έχει κλείσει. Τις τελευταίες εβδομάδες, πολλές εταιρείες εκδήλωσαν με ποικίλους τρόπους ενδιαφέρον για εμάς, άλλη μια επιβεβαίωση του κύρους που διαχρονικά συνοδεύει την εταιρεία.”

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 20:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon