.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 19:35

Η TECNO MOTO υποστηρίζει τον Γιάννη Περιστερά

 

Αρωγός στις προσπάθειες του #John41

 

O Γιάννης Περιστεράς ή #John41, σημειώνει μια εξαιρετική πορεία σε πρωταθλήματα του εξωτερικού, κάτι που απαιτεί την συνεργασία με γνωστές και καταξιωμένες εταιρείες του ευρύτερου κλάδου της μοτοσυκλέτας της Ελλάδας για να καταστεί δυνατό και να έχει συνέχεια.

Η TECNO MOTO λοιπόν συμπεριλαμβάνεται σε αυτές, προσφέροντας τα μοναδικά προϊόντας της και την διαθέτοντας της τεχνογνωσίας ΄στις υπηρεσίες του νεαρού αναβάτη.

Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου:

Η γνωστή εταιρία TECNO MOTO performance, που ασχολείται με τη βελτίωση των επιδόσεων μοτοσυκλετών και πέρα από την αντιπροσώπευση προηγμένων προϊόντων, κατασκευάζει τα παγκοσμίου φήμης φίλτρα DNA, είναι στο πλευρό του 12χρονου Γιάννη Περιστερά.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του νεαρού Έλληνα οδηγού που διακρίνεται στο Ευρωπαϊκό και Ιταλικό Πρωτάθλημα του επιβάλλουν να συνεργάζεται με τους καλύτερους και αυτό έγινε με το Power Commander που χρησιμοποιεί στην Ohvale 160 με την οποία αγωνίζεται στο CIV, με την οποία πήρε τη νίκη στον τελευταίο αγώνα του φετινού Πρωταθλήματος.

Φυσικά το φίλτρο που χρησιμοποιήθηκε είναι της DNA, ανεβάζοντας τις επιδόσεις της μοτοσυκλέτας στο μάξιμουμ.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 26 Σεπτεμβρίου 2017 19:35

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon