.
Κατηγορία Διάφορα
Δευτέρα, 29 Απριλίου 2024 07:55

Pro-Bolt - Βρείτε βίδες, αξεσουάρ και εξαρτήματα της στην Tecno Moto

Η Pro-Bolt έχει μια ευρεία γκάμα από βίδες, αξεσουάρ & εξαρτήματα για όλα τα μοντέλα.

Η Pro-Bolt ιδρύθηκε πριν από 18 χρόνια και είναι η κορυφαία μάρκα σε βίδες δοκιμασμένη και αξιόπιστη σε όλη τη βιομηχανία μοτοσυκλετών. Είναι η πρώτη επιλογή των MotoGP, Moto 2, Moto 3, World Superbikes και των Βρετανικών Superbikes καθώς και των Road Racing & Off-Road.Είναι επίσης ο Επίσημος Προμηθευτής της KTM Factory Racing.

Σε συνεργασία του σχεδιασμού και της τεχνικής εμπειρογνωμοσύνης, καθώς και της εξαιρετικής εμφάνισης, παράγεται η σειρά της σε βίδες Αλλεν, Εξάγωνες, Διπλής κίνησης, Κωνικές, Πλατυκέφαλες, Φρεζάτες, παξιμάδια, ροδέλες κ.α., σε τιτάνιο, αλουμίνιο & ανοξείδωτο χάλυβα. Είτε ψάχνετε για την ανακατασκευή μιας μοτοσυκλέτας, είτε για να μειώσετε το αναρτώμενο βάρος, είτε για να προσαρμόσετε custom τη μοτοσυκλέτα σας, η Pro-Bolt έχει ότι χρειάζεστε.

Εκτός των μοτοσυκλετών, οι βίδες Pro-Bolt χρησιμοποιούνται σε αγωνιστικά σκάφη, αυτοκίνητα τύπου F1 και drones, καθώς και από εξειδικευμένους κατασκευαστές αυτοκινήτων, αεροναυπηγικούς και υποθαλάσσιους τομείς. Τα προϊόντα της διατίθενται σε αλουμίνιο, ανοξείδωτο χάλυβα και τιτάνιο και κάθε υλικό προσφέρει τα δικά του οφέλη και πλεονεκτήματα, ανάλογα με την εφαρμογή.

Με μια πελατειακή βάση που περιλαμβάνει τις αντιπροσωπείες KTM Factory, την Bournemouth Kawasaki, την Padgett’s Honda, τις αγωνιστικές ομάδες (Ten-Kate Honda Racing - Gresini - Estrella Galicia 0.0 Marc VDS - Team SKY VR46 - Pons Racing), των εταιριών Indemitsu, Aspar, Walt Disney (Signage Fasteners), καθώς και των αυτοκινήτων Seat Sport & Lotus Cars, μπορείτε να έχετε εμπιστοσύνη στην ποιότητα των προϊόντων και των υπηρεσιών που θα λάβετε.

Θα τα βρείτε εδώ και στο κατάστημα:

TECNO-MOTO PERFORMANCE
Καλλιρόης 12 Νέος Κόσμος
Αθήνα ΤΚ. 117-43
ΤΗΛ.210-9242410
FAΧ.210-9242474
Website: www.tecnomoto.gr
E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon