.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:56

Suzuki Gemma… 500 Nitro!

 

Mε κινητήρα από Yamaha TMAX!

 

Περί “τούμπανων” το ανάγνωσμα, με μια απίστευτη δημιουργία του ιαπωνικού βελτιωτικού οίκου Gotty, ο οποίος έχει μακρά παράδοση στην κατασκευή scooter που μοιάζουν να έχουν ξεπηδήσει από τις σελίδες ενός manga comic!

gotty kenda 5

To συγκεκριμένο κατασκεύασμα δεν είναι τίποτα άλλο από ένα Suzuki Gemma 250, ένα ρετροφουτουριστικό scooter που κυκλοφορεί μόνο στην ιαπωνική αγορά, στο οποίο έχει τοποθετηθεί κινητήρας από Υamaha TMAX 500. A ναι, βάλανε και Nitro σε περίπτωση που αυτό το ζευγάρωμα δεν ήταν αρκούντως εντυπωσιακό!

suzuki gemma 1
Suzuki Gemma 250

Η χαμηλή και “σφηνοειδής” σχεδιαστική άποψη του Gemma έχει υπερτονιστεί με ακόμα περισσότερο… χαμήλωμα ενώ η βαφή θυμίζει πάρα πολύ Casey Stoner επί Ducati εποχής.  

gotty kenda 3
  
Περισσότερες πληροφορίες για το συγκεκριμένο δημιούργημα δεν υπάρχουν, προφανώς και έχει… “τουμπανιαστεί” σε όλους τους τομείς, κρατάμε τον κινητήρα του TMAX, το NOS, την εξάτμιση twin brothers, το περίεργο τιμόνι πεταλούδα και τα χειριστήρια της domino.

gotty kenda 2

Aν μη τι άλλο εντυπωσιακό!   

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 18 Σεπτεμβρίου 2017 14:56

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon