.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 13:53

Motoped Survival Bike

 

Για να επιβιώσετε στα δύσκολα! 

 

Θα εκπληρωθούν οι προφητείες; Θα πέσει μετεωρίτης; Θα ξεσπάσει μια παγκόσμια επιδημία; Θα έχουμε zombie apocalypse; Θα πατήσει ο Κιμ του κουμπί;

Αν έχετε τέτοιου είδους ανησυχίες, υπάρχει ένα δίτροχο για εσάς και το κατασκευάζει η εταιρεία Motoped, με έδρα την Santa Cruz της Καλιφόρνια.

Το Survival Βike, είναι κατά βάση ένα υβρίδιο μεταξύ γεροδεμένου Mountain Bike και μοτοσυκλέτας off-road κατηγορίας φτερού. Τροχοί, αναρτήσεις και πετάλια προέρχονται από τον κόσμο του ποδήλατου, ενώ ο σκελετός και κάποια άλλα περιφερειακά στοιχεία είναι κατασκευής της Motoped.

Το Survival Bike φέρει μονκύλινδρο κινητήρα του οποίου την χωρητικότητα μπορείτε να την αποφασίσετε εσείς… 50 κ.εκ. για ένα δυστοπικό μέλλον τύπου MAD MAX όπου η βενζίνη είναι δυσεύρετη ή 125 κ.εκ. στην περίπτωση που σας κυνηγάνε μεταλλαγμένα γρήγορα όντα…

Στην standard μορφή του, το Survival Bike έρχεται με ένα βασικό Kit αξεσουάρ που περιλαμβάνει βάσεις για GPS ή Smartphone (λες και θα έχει σήμα ή δορυφόρους στους έσχατους καιρούς…),  LED φακό σε ειδική θήκη και διάφορα σετ εργαλείων.

Από εκεί και έπειτα όμως, μπορείτε να διαμορφώσετε το μοντέλο όπως εσείς θέλετε επιλέγοντας από πληθώρα αξεσουάρ όπως, πτυσσόμενο φτυάρι, φουλ κομπλέ kit αναρρίχησης, καμάκι για ψάρεμα (ή για σκότωμα zombie), τσεκούρι ή ακόμα και ειδική βάση για να κουβαλάτε την βαλίστρα σας μαζί!

Οι τιμές ξεκινάνε από τα 3200 δολάρια και διαμορφώνονται αναλόγως το επίπεδο του εξοπλισμού…

Στις φωτογραφίες, βλέπετε την “φουλ κομπλέ” έκδοση, αυτή που θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους (και ζωντανούς το κυριότερο!) στα δύσκολα που έρχονται…  

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 06 Σεπτεμβρίου 2017 13:56

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon