.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 10:50

Συνεργασία Triumph – Βajaj

 

 

Μια κίνηση αμοιβαίου "οφέλους"

 

 

Την συνεργασία τους σε παγκόσμιο επίπεδο ανακοίνωσαν οι Triumph και Bajaj. H συμφωνία που υπογράφηκε δεν αφορά στην εξαγορά μεριδίου, παρά στην αμφίδρομη εκμετάλλευση των δυνατών σημείων της μιας εταιρείας από την άλλη.

Επί της ουσίας, η Triumph αποκτά πρόσβαση σε τεράστιες γραμμές παραγωγής με φθηνό λειτουργικό κόστος, καθώς και άνοιγμα σε αγορές που δεν είχε παρουσία και η Bajaj, θα έχει ένα συνεργάτη με “βαρύ” όνομα στην Ευρωπαϊκή αγορά.

Το αν όλα αυτά σημαίνουν παραγωγή μοτοσυκλετών από τα εργοστάσια της Bajaj, οι οποίες θα φέρουν το σήμα της Triumph, δεν ξεκαθαρίζεται στην ανακοίνωση αλλά ούτε και αποκλείεται βέβαια.

 Υπενθυμίζουμε ότι μέχρι στιγμής, BMW και KTM έχουν προχωρήσεις σε τέτοιες κινήσεις, με μοντέλα μικρού κυβισμού τα οποία λανσάρονται στην ευρωπαϊκή αγορά και όχι μόνο. Μένει να δούμε αν θα ακολουθήσει και η Triumph λοιπόν.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Αυγούστου 2017 11:04

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon