.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 13:05

Νέο ρεκόρ πωλήσεων από την BMW!

 

Για έβδομη χρονιά σερί! 

 

Επί επτά χρόνια σπάει τα ρεκόρ η BMW, αφού κάθε χρονιά παρουσιάζει στοιχεία που δείχνουν συνεχή άνοδο των πωλήσεων, σε παγκόσμιο επίπεδο! Παρά το ότι το 2017 δεν έχει φυσικά ολοκληρωθεί ως οικονομικό έτος, τα στοιχεία που έδωσαν οι Γερμανοί για το πρώτο εξάμηνο της χρονιάς, δείχνουν ότι και αυτή θα κλείσει με άλλο ένα νέο ρεκόρ στις πωλήσεις!

Συγκεκριμένα, η BMW για το διάστημα Ιανουάριος – Ιούνιος του 2017, πούλησε 88.389 μοτοσυκλέτες, ενώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα, είχαν πωληθεί 80.750 μονάδες, πράγμα που σημαίνει μια αύξηση της τάξεως του 12,9%!

Αν νομίζετε ότι αυτή η αύξηση αυτή των ποσοστών οφείλεται πρωτίστως στην γερμανική αγορά κάνετε λάθος, αφού είναι η Γαλλία (+21%!), η Ιταλία (+15%) η Μεγάλη Βρετανία (+14%) και η Ισπανία (+8%) που πρωτοστατούν ως αγορές στις αυξήσεις των πωλήσεων της BMW, ενώ στην Γερμανία, το +4% είναι θετικό αλλά δεν εντυπωσιάζει.

Δεν είναι όμως μόνο η Ευρώπη… +16,3% των πωλήσεων στη Νότιο Αμερική, +18,8% στην… Κίνα (!) και απ ότι μαθαίνουμε και στην Ινδία ισχύει το ίδιο!

Best Seller μοντέλο ποιο άλλο;…τo R 1200 GS / ADV, του οποίου οι πωλήσεις αποτελούν το 21,2%  των συνολικών πωλήσεων της BMW, ενώ τα μοντέλα της σειρά R γενικότερα, είναι αυτά που πουλάνε περισσότερο, με ποσοστό 55,7% επί του συνόλου.

 

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 21 Ιουλίου 2017 13:05

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon