.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:31

George Clooney ο… “χύμα” μοτοταξιδιώτης

 

Eίναι ένας από εμάς!

 

Τον γνωρίζουμε ως οσκαρικό ηθοποιό, ο οποίος έχει πρωταγωνιστήσει σε δεκάδες χολιγουντιανές υπερπαραγωγές. Αυτό που δεν ξέραμε όμως, είναι ότι ο George Clooney αγαπά τις μοτοσυκλέτες και μάλιστα όποτε έχει ευκαιρία, “εξαφανίζεται” και δραπετεύει από την ζωή του σταρ, επιδιδόμενες σε μεγάλες περιηγήσεις.  

Μαζί με τον φίλο του Rande Gerber, έχουν μέχρι στιγμής γυρίσει τις Η.Π.Α. με Harley – Davidson, έχουν εξερευνήσει τις Δολομιτικές Άλπεις και έχουν γνωρίσει την Κορσική, ενώ για αυτό το καλοκαίρι, ετοιμάζονται να εκδράμουν στην Ισπανία. 

Αυτό που είναι πιο εντυπωσιακό όμως είναι ότι ο Clooney δεν τον κάνει όλο αυτό με “κλινικό” τρόπο για να ενισχύσει το profile του (όχι ότι έχει ανάγκη) αλλά η γιατί πραγματικά το γουστάρει.

Incognito, χωρίς να κυνηγά την δημοσιότητα και με μια προσέγγιση πολύ “χύμα”, χωρίς πλάνο και συγκεκριμένο προορισμό,  απλά για να “δραπετεύσει” για λίγες ημέρες από το σταριλίκι και την εικόνα που έχει χτίσει. 

Όπως αναφέρει ο Gerber, δεν χρησιμοποιούν καν GPS, μόνο χάρτες, ταιδεύοντας λιτά, ψάχνοντας δευτερεύοντες δρόμους και απομακρυσμένες περιοχές, μακριά από πολύβουους τουριστικούς προορισμούς.

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γαμβρούλης

Βρίσκεται στον χώρο του ειδικού τύπου από το 2006, με μικρό πέρασμα από τα τετράτροχα, μια αναγκαία συνθήκη για να μεταπηδήσει στην μεγάλη του αγάπη, τα δίτροχα. Το ίδιο πάθος μοιράζεται και για την μουσική, ως ακροατής και “γρατζούνερ” έγχορδων.

Κώστας Γαμβρούλης Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 17 Ιουλίου 2017 12:31

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon