.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 09:05

Honda Love Cub Snap - Photo Project

 

Πάρε μέρος στέλνοντας φωτογραφία σου καβάλα σε παπί Honda

 

Η Honda δημιούργησε το website Love Cub Snap”, το οποίο είναι ένα φωτογραφικό project που στόχο έχει να φέρει κοντά τους ιδιοκτήτες Super Cub από όλο τον κόσμο. Διάβασε τις οδηγίες, στείλε φωτογραφία του Super Cub σου, και γίνε μέρος του Project!

Το θρυλικό παπί Honda Super Cub C100 παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην Ιαπωνία το 1958, και έγινε σύντομα best seller σε παγκόσμια κλίμακα, ως ένα από τα πλέον χρηστικά δίκυκλα που παρουσιάστηκαν στην ιστορία.

Η Honda υπολογίζει πως μέσα στο 2017, η παραγωγή και οι συνολικές πωλήσεις των Super Cub θα φτάσουν τα 100 εκατομμύρια δίκυκλα! Για να γιορτάσει το νούμερο αυτό, με το “Love Cub Snap” η ιαπωνική φίρμα φιλοδοξεί να φέρει τους ιδιοκτήτες και τους φαν του παπιού πιο κοντά τον ένα στον άλλο.

honda love cub snap

Το κλου του φωτογραφικού project είναι πως οι ιδιοκτήτες ή οι φαν του Super Cub καλούνται να ανεβάσουν μια φωτογραφία καβάλα σε ένα Honda Super Cub -δεν χρειάζεται να είναι το δικό τους, ενώ μπορεί να είναι οποιοδήποτε παπί της Honda-, το οποίο πρέπει να είναι στραμμένο προς τα δεξιά, παράλληλα στη φωτογραφική μηχανή. Όταν η φωτογραφία ανέβει, οι τροχοί των παπιών ενώνονται ο ένας με τον άλλο, δημιουργώντας μια γιγάντια αλυσίδα που ενώνει τα παπιά και τους ιδιοκτήτες / οπαδούς τους!

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 26 Μαϊος 2017 09:09

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon