.
Κατηγορία ΝΕΑ ΚΟΣΜΟΥ
Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 14:01

Django Adventure 2017: Paris-Casablanca

 

Η περιπέτεια συνεχίζεται…

 

Το 2016 η Peugeot Scooters τόλμησε ένα μοναδικό ταξίδι περιπέτειας από το Παρίσι στη Σαϊγκόν με 2 scooter Django 125. Διασχίζοντας 12.000 χιλιόμετρα και 14 διαφορετικές χώρες, με μηδενικές μηχανικές βλάβες, το εγχείρημα στέφθηκε με επιτυχία.

Έτσι, το Django Adventure γίνεται πλέον θεσμός, καθώς η Peugeot Scooters ετοιμάζει μια σειρά από road-trips στους πιο όμορφους δρόμους του κόσμου.

Για τη νέα σεζόν του 2017, το Django Adventure θα ταξιδέψει μέχρι τη μυθική Casablanca. Φέτος, δύο γυναίκες θα σηκώσουν τη σημαία της περιπέτειας. Η Lisa Aleksenko και η Clemence Couten, σκηνοθέτιδες και οι δύο, έχουν την περιπέτεια στο αίμα τους, έχοντας πραγματοποιήσει έναν 8μηνο γύρο του κόσμου και έχοντας διασχίσει την έρημο του Μαρόκου στα πλαίσια 4Χ4 Trophy.

Στο νέο τους ταξίδι που ξεκίνησε στις 11 Μαΐου από το Παρίσι, οι δύο φίλες θα διασχίσουν τη Γαλλία, την Ισπανία και το Μαρόκο, καλύπτοντας 3.000 χλμ., για να φτάσουν στις 26 Ιουνίου στην Καζαμπλάνκα.

Σύμμαχοί τους σε αυτή την όμορφη περιπέτεια θα είναι δύο Django Evasion 125 -Evasion στα γαλλικά σημαίνει “Απόδραση”. Με κομψό, πρωτότυπο σχεδιασμό, έντονα, νεανικά χρώματα και ευκολία στην οδήγηση, το Django Evasion ενσαρκώνει το πνεύμα της Ελευθερίας, αποτελώντας ένα ιδανικό μέσο για να μετακινείσαι εντός και εκτός πόλης με στυλ και αέρα. Το Django απευθύνεται σε αναβάτες με έμπνευση και ξεχωριστή προσωπικότητα, αρετές που αποτελούν την κινητήρια δύναμη για κάθε περιπέτεια.

Ακολουθήστε τις νέες περιπέτειες του Django στο blog www.djangoadventure.fr, όπου οι δύο φίλες θα μοιράζονται την εμπειρία τους με εικόνες και εντυπώσεις.

Django Adventure: Ο κόσμος ανήκει σε αυτούς που τολμούν να τον ανακαλύψουν.

Φωτογραφίες

Ακολουθήστε το BIKEIT.GR στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα
Κώστας Γκαζής

Σπούδασε δημοσιογραφία και ΜΜΕ στο Farnborough College of Technology, και κατόπιν σκηνοθεσία και σενάριο για κινηματογράφο στο Westminster University στο Λονδίνο. Συντάκτης μοτοσικλέτας και ATV σε περιοδικά / ένθετα / τηλεόραση για τα προηγούμενα 20 χρόνια. Ξεκίνησε το 1999 από το περιοδικό "ΜΟΤΟ", και στη συνέχεια πέρασε ως συντάκτης από τα περιοδικά "0300", "2 Τροχοί", "MotoXtreme" και "Moto-Τρίτη" -στο τελευταίο διευθυντής σύνταξης τα τελευταία χρόνια.

Στην τηλεόραση δούλεψε ως συντάκτης / παρουσιαστής στην εκπομπή "TRACTION", από το 2003-2009, ενώ ήταν παρουσιαστής στην εκπομπή ποδηλάτου "2 Πετάλια Δρόμος" για την ΕΤ3, από το Σεπτέμβριο του 2011 έως τον Δεκέμβριο του 2012.

Ήταν υπεύθυνος για την ύλη μοτοσυκλέτας του ένθετου Turbo Derby κατά τη διάρκεια 2008-2009.
Συμμετείχε ως αγωνιζόμενος ATV σε χώμα και άσφαλτο, στους ελληνικούς αγώνες, για 2 χρόνια.
Κέρδισε το πρώτο βραβείο στον διαγωνισμό διηγήματος νέων συγγραφέων «Hotel Internet» των εκδόσεων Πατάκη, με «το αγαπημένο σου ξόρκι», το οποίο εκδόθηκε στο συλλογικό έργο «Χαμένοι στο Διαδίκτυο» (ISBN: 9789601631103).

Κώστας Γκαζής Γράφτηκε από τον
Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 16 Μαϊος 2017 14:16

ΕΠΙΛΟΓΕΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « MV Agusta RVS - Teaser Video Honda RoadTrips 2017: #BeTheRider - Video »
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ
ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΤΡΟΧΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ
  • twitter
  • facebook icon
  • instagram
  • youtube
  • Google News icon